Amna, adevărul din spatele postărilor de pe social media: „Nu-i totul așa cum ne afișăm noi pe Instagram” / video
Data publicării:
Amna a vorbit despre motivul pentru care este mereu văzută cu o energie extrem de bună și veselă.

Amna este văzută mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie de-a dreptul molipsitoare. Fie că se află la un eveniment monden sau pe rețelele de socializare, artista nu dă nicio dată impresia că lucrurile ar putea merge și rău în viața sa, astfel încât am fost curioși să aflăm care este adevărul din spatele acestei imagini vesele și optimiste.

Astfel, ce se vede în mediul online nu înseamnă că este și real, ne spune îndrăgita solistă, care recunoaște că uneori „maschează” fericirea de dragul fanilor săi, care-și doresc să îi vadă această latură. 

„Trebuie să fiu, măcar atunci când ies din casă. Uneori mai sunt picaje, momente în care nu-i totul cum ne afișăm noi pe Instagram. Cred că ăsta-i rolul nostru, al persoanelor publice, să dea un vibe bun.

Și eu fac meditație, nu trebuie să ai o problemă să faci asta. În tot haosul ăsta, trebuie să-ți așezi puțin gândurile și să te echilibrezi.”, a declarat Amna, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Citește și: Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”

Dieta care o ajută să se mențină în formă

Cât despre dieta „minune” ce o ajută să arate atât de bine la aproape 40 de ani, artista spune că viața de mămică, îmbinată cu cea profesională nu îi oferă nici un moment de pauză. Cu toate acestea, vedeta nu uită nici de alimentația sănătoasă, care spune că nu-i lipsește din farfurie. 

„E o dietă pe care toate mămicile o știu. În momentul în care nu stai foarte mult într-un loc, începi să slăbești, pentru că te agiți. Mai am timp și de mâncat, dar ce trebuie. Broccoli, somon în ultima vreme, pește și încerc să fac pilates, yoga, e foarte important. Echilibrul pentru mine e foarte important, dacă n-aș fi echilibrată...

Mă trezesc, îl duc pe David la școală. mă întorc la ale mele, îmi beau cafeaua ca omul și apoi încep ziua. Apoi, îl iau de la școală și continuăm activitățile de părinte. Practic viața mea se împarte în două, cea de mamă și de artist și cumva când se întâlnesc amândouă iese haos.”, a continuat ea. 

VEZI și: Bărbatul care i-a făcut avansuri Larisei Iordache. Cristian Chiriță a intervenit imediat: „Am văzut că întrece limita, încerca prea mult”

Cum se descurcă în rolul de mamă

Când vine vorba de băiatul ei, Amna spune că David, care este aproape de vârsta de 10 ani, este în etapa în care își dorește constant să aibă dreptate și vrea ca mama sa să-l urmeze peste tot. Astfel, vedeta recunoaște că de cele mai dese ori cedează, iar micuțul profită mereude „slăbiciunea” sa.

„David e într-o perioadă în care îmi arată el cum e, știe el mai bine, „Mergi după mine, știu eu adresa”. E foarte bine, toți copii trec prin perioada asta și am învățat să nu mă mai stresez, pentru că ce crezi? Nu se mai întoarce nimic.”, mai spune ea.

Te-ar putea interesa și:Sora Ronei Hartner, declarații șocante. Rocco, fostul soț al actriței, a pornit scandalul încă de la spital: „Rona nu era încă plecată”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel