Amna, despre momentul în care a decis să pună STOP căsniciei: „Medicul mi-a spus că ori plec, ori mor”
Data publicării:
Amna a dezvăluit care a fost momentul în care a decis să divorțeze de fostul soț. 

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Concurenta de la Bravo, ai stil! a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să divorțeze după 12 ani de relație și 9 de căsnicie. Vedeta a fost afectată de divorț și ceea ce regretă cel mai mult este că nu a reușit să comunice cu fostul soț. Amna pune divorțul pe seama lipsei de experiență în relații și spune că pe viitor nu va mai amesteca niciodată viața personală cu cea profesională. Fostul ei soț i-a fost și manager, ceea ce a ajutat-o mult pe plan muzical, dar a distrus relația lor de iubire.  Din fosta căsnicie, Amna are un băiețel minunat care îi face zilele mai senine și îi dă putere să treacă peste cele mai mari provocări. 

Amna, despre momentul în care a decis să pună STOP căsniciei

Artista a dezvăluit care a fost momentul în care a decis să divorțeze. Amna a povestit că, deși era într-o căsnicie toxică, nu avea curajul să rupă această relație. La un moment dat, blondina a întâlnit un medic care a avertizat-o că-și pune viața în pericol, dacă mai continuă în felul acesta, mai ales că începuse să se confrunte cu probleme serioase de sănătate din cauza stresului. 

„A fost un moment decisiv, un declic care a avut loc la o discuție de-a noastră. Din momentul ăla, nu am mai putut să mă ridic din pat câteva zile. Am fost la toți doctorii posibili și imposibili.

La un moment dat, un doctor pe bază de plante mi-a spus, ‘cineva te supără foarte tare, iar tu vei pleca din energia pentru că ori mori, ori pleci. Atât de mult te consumă ce se întâmplă’. 

Mi-am dat seama că dacă nu se mișcă sacul, îl mișc eu. Și am luat acea decizie”, a povestit Amna în emisiunea La Măruță.

"Noi ne-am iubit foarte mult"

În ciuda despărțirii, Amna are doar cuvinte de laudă despre fostul ei soț. Artista pune despărțirea pe seama lipsei de experiență și de comunicare.

„Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole. Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și experienței în relații. Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală”, a declarat Amna, în emisiunea găzduită de Roxana Nemeș pe Youtube. 

"Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea"

Artista nu regretă nimic din trecutul ei și are doar amintiri frumoase, când vine vorba de această căsnicie.

„Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că îl avem pe David, am creat atâtea amintiri împreună. Mă gândesc la el cu drag, îi vreau tot binele din lume, vreau să fie fericit, îmi pare rău că nu am reușit să vorbim, să ne înțelegem ca oamenii.Noi nu ne-am despărțit că nu ne mai iubeam, pur și simplu nu am mai putut să comunicăm din cauza stresului, a oboselii. Fiecare avea frustrările lui și dacă am vreo supărare este faptul că nu am putut să ne înțelegem”, a mai spus vedeta. 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   amna  divort  medici  sănătate 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel