Amna, mărturisiri despre viața de după divorț: „Nu este nimic roz. Viața în singurătate este foarte grea”
Data publicării:
Amna a fost invitată în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2, unde a făcut mărturisiri la aproape cinci ani de la divorțul de fostul soț.

În urmă cu aproape cinci ani, Amna anunța că divorțează de soțul ei, după o relație de 12 ani. Cei doi erau căsătoriți de 9 ani, iar din iubirea lor a venit pe lume David. Artista și-a exprimat atunci dorința ca viața sa personală să rămână privată. „Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”, scria Amna pe Instagram la momentul respectiv.

Amna, mărturisiri despre viața de după divorț: „Nu este nimic roz. Viața în singurătate este foarte grea”

Invitată în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2, artista a mărturisit că viața după divorț nu este roz, iar singurătatea este foarte grea. 

„Trebuie să știi să faci ceva și să fii pe picioarele tale, pentru că bărbatul astăzi este, mâine poate nu mai este.  Doamne ajută să fie o viață întreagă, doar că legenda spune că în ultima vreme divorțurile sunt mult mai frecvente decât durata căsniciei. Dacă te uiți câte divorțuri sunt, o să înțelegi că nimic nu mai este pentru totdeauna. Te miri când o căsnicie rezistă, când o căsătorie e cu adevărat pentru totdeauna. (...) După divorț nu este nimic roz, după cum promovează fetele care sunt singure. Unele parcă își și doresc să pățeasCă și altele ce au pățit ele.

Viața în singurătate este foarte grea, înseamnă un echilibru foarte mare și înseamnă să doară mai mult decât e bine”, a mărturisit Amna în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: „Niște golani, făcături”. Cătălin Măruță a răbufnit, după informațiile apărute despre el și Andra: „Au scris despre veniturile mele, adică niște mizerii și niște porcării”

„Viața nu e roz. E greu să fii singur, dar e al naiba de mișto”

Deși nu i-a fost ușor să depășească momentul divorțului, artista a reușit să devină mai puternică și să reușească tot ce și-a propus. „Noi ne dezvoltăm în durere, noi nu ne dezvoltăm când suntem în zona de confort. Dumnezeu ne dă niște «palme», cum le considerăm noi pe moment, din care noi creștem. Nu se dezvoltă nimeni în starea de confort. E greu să fii singur, dar e al naiba de mișto. Nu trebuie să mai lași pe cineva să intre așa în viața ta.

Nu e roz deloc, viața nu e roz. Noi trebuie să fim recunoscători că ne trezim, noi nu mai suntem recunoscători pentru chestia asta. Nouă ni se pare random. Ne trezim și spunem că e normal că ne-am trezit. Sunt oameni care nu se mai trezesc și noi ne trezim fix acel 10% pe care nu-l avem din viață, uitând de restul de 90% de lucruri minunate care se întâmplă în viața noastră în fiecare zi. Suntem nerecunoscători și am devenit foarte pesimiști. Eu spun lucrurile astea, dar asta nu înseamnă că după ce plec de aici nu pot să am o cădere și să plâng. Eu doar încerc să le spun oamenilor, mai ales femeilor, că trebuie să se ridice și că nu este nimic rău în a fi picat sau a avea o zi sau săptămână proastă”, a mai spus Amna în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”




pixel