Ana Baniciu a ales deja bonă pentru bebeluș. De ce nu a acceptat părerea soțului: „I-am zis că nu așa funcționează și că eu aleg”
Data publicării:
Ana Baniciu și Edy Kovacs se pregătesc pentru venirea pe lume a primului lor copil. Invitată în emisiunea „La Măruță”, Ana Baniciu a făcut dezvăluiri legate de sarcina sa, subliniind că urmează să devină mămică în aproximativ șapte săptămâni. Cu toate acestea, în ceea ce privește alegerea bonei pentru bebeluș, artista a explicat că ea a luat decizia finală, chiar dacă soțul ei a avut inițial o sugestie.

Ana Baniciuși Edy Kovacs trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi s-au căsătorit religios în luna septembrie a anului trecut, iar în urmă cu câteva luni au anunțat că vor deveni pentru prima dată părinți.

Ana Baniciu, dezvăluiri despre sarcină. Artista a găsit deja bonă pentru bebeluș

Ana Baniciu radiază de fericire de când a anunțat că va deveni pentru prima oară mămică. Artista și Edy Kovacs urmează să devină părinți în aproximativ șapte săptămâni. Așadar, îl luna iunie, cei doi urmează să-și țină bebelușul în brațe. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ana Baniciu a mărturisit că va naște natural și că medicul a felicitat-o pentru curaj.

„Nu știu cum se calculează, că în luni este destul de dificil. Mai am șapte săptămâni și nasc. Mai e foarte puțin. De pe 1 iunie pot să nasc oricând. O să nasc natural, sunt curajoasă. 100% nasc natural. M-a felicitat și domnul doctor, a spus că sunt curajoasă și că nu mă las cu una, cu două.

Nu știm încă numele. Nu a fost o perioadă grea, mulțumesc lui Dumnezeu și mai facem dacă e așa simplu. Acum începe greul, mă mișc foarte greu. Am și găsit-o (n.r. bona), ieri am semnat și contractul. Costă, dar nu e româncă. O să nasc, facem botezul, apoi vine. Am făcut interviu video cu ea. E din Filipine. Are 40 de ani, acum o facem cunoscută și ea nici nu știe unde vine. O cheamă Mercy și e foarte drăguță”, a spus Ana Baniciu, în cadrul emisiuni „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Cum se înțeleg Deea și Dinu Maxer în privința copiilor, la un an de la divorț: „Nu avem ce să împărțim din acest punct de vedere”

De ce nu a acceptat părerea soțului în alegerea bonei: „I-am zis că nu așa funcționează și că eu aleg, am eu criteriile mele”

În ceea ce privește alegerea bonei pentru bebeluș, Ana Baniciu a explicat că ea a decis cine va avea grijă de micuț, chiar dacă soțul ei, Edy Kovacs, a avut o inițial o sugestie. Într-o zi, în timp ce mâncau înghețată, Edy a observat o femeie filipineză care îi servea, iar instinctul lui a fost să o angajeze pe ea pentru a fi bona băiețelului lor. Cu toate acestea, Ana a decis că ea va face alegerea, având criteriile ei personale.

„Am fost într-o zi să mâncăm o înghețată și Edy a văzut o filipineză care ne servea cu înghețată. Era foarte frumoasă și instinctul lui a fost să-i zică să vină ea să aibă grijă de copil. I-am zis că nu așa funcționează și că eu aleg, am eu criteriile mele.

Mercy e pe drum, durează 6 luni până vine. E drăguță și sper să fie așa cum trebuie să fie, adică un om bun, că și noi suntem oameni buni și o să ne comportăm frumos cu ea, să fie parte din familie”, a mai precizat Ana Baniciu.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 15 - 21 aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu s-au căsătorit. Sunt de 18 ani împreună și artista a fost cerută în căsătorie de două ori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel