Ana Baniciu, primele declarații, la două luni de la moartea mamei sale. Ce decizie a luat în legătură cu logodnicul ei: „Nunta oricum nu trebuia să aibă loc”
Data publicării:
Ana Baniciu a făcut primele declarații după ce mama ei s-a stins din viață. 

Ana Baniciu a anunțat, pe rețelele de socializare, că mama ei s-a stins din viață. Artista și-a petrecut ultimele două luni alături de mama sa, aceasta fiind grav bolnavă. Fiica lui Mircea Baniciu a vrut să petreacă cât mai mult timp cu mama sa și să-i spună tot ce avea pe suflet, pentru ca aceasta să poată pleca liniștită. 

”Adina, mama care și-a dedicat întreagă viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat să spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de lângă mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează! Mama mea sfânta și bună pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima și cea mai importantă lecție, lecția vieții și înțelepciunea atunci când vine vorba de moarte!”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare. 

Artista spune că vrea să-și facă mama mândră și că va face tot posibilul să își realizeze planurile.  În final, vedeta i-a transmis încă o dată mamei sale cât de mult o iubește. 


De mulțumit, am să îți mulțumesc în fiecare zi din viață mea pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta care are planuri mari și care nu o să stea o secundă, o să te facă mândră în continuare, așa cum a făcut-o și până acum! Te iubesc cu toată ființă mea, în fiecare secundă!”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare. 

Ana Baniciu, la aproape două luni de când mama ei a murit

Ana Baniciu a recunoscut că a avut o relație foarte strânsă cu mama ei. Chiar dacă fizic nu mai este lângă ea, o simte mereu în preajmă și este convinsă că are grijă de ea și o ghidează spre cele mai bun e căi.

„Am trecut cu putere și cu încredere în mine, și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici. M-a rugat să merg înainte și asta fac. A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc. S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine', a spus Ana Baniciu într-un interviu pentru Click.

Ana Baniciu: „Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta'

Ana Baniciu a declarat că, din cauza evenimentelor neplăcute din ultima perioadă, a decis să anuleze nunta cu partenerul său pentru anul viitor sau peste doi ani.

„Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta. Era vorba pentru la anul să o facem și așa a și rămas, doar că trebuie să mă ocup și de asta. Știi că, pe lângă a programa, trebuie să te mai și ocupi. E un eveniment mare. Trebuie să ne găsim timp și eu, și Edi ca să organizăm. Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă', a mai continuat ea pentru sursa citată anterior.

Citește și: „Mama ta nu a murit”. Connect-R, mesaj emoționant pentru Ana Baniciu, după ce artista și-a pierdut mama

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Ana Baniciu  mama  nunta 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel