Ana de Armas susține că fantoma lui Marilyn Monroe a fost prezentă la filmările peliculei "Blonde": E adevărat. Cu toţii am simţit asta
Data publicării:
Fantoma lui Marilyn Monroe şi-a făcut simţită prezenţa în timpul turnării filmului biografic fictiv "Blonde", aruncând lucruri atunci când se enerva, a declarat joi Ana de Armas, actriţa care interpretează rolul regretatei vedete.

Filmul Netflix, regizat de Andrew Dominik, lansat în premieră mondială la Festivalul de Film de la Veneţia, explorează câteva momente cheie din viaţa tumultuoasă a acestui personaj emblematic de la Hollywood.

"Chiar cred că s-a aflat foarte aproape de noi. A fost cu noi", a spus actriţa de origine cubaneză, care a luat lecţii pentru a-şi ascunde accentul spaniol şi pentru a capta esenţa lui Marilyn Monroe.

"Cred că era fericită. De asemenea, uneori arunca lucruri de pe perete şi se enerva dacă nu-i plăcea ceva", a declarat actriţa reporterilor. "Poate că sună foarte mistic, dar e adevărat. Cu toţii am simţit asta", a adăugat ea.

Regizorul australian a precizat că filmările au început la 4 august, la împlinirea a 60 de ani de la decesul vedetei, în 1962, din cauza unei supradoze, la doar 36 de ani.

Scenele iniţiale au fost filmate în acelaşi apartament în care Marilyn, pe atunci Norma Jeane Baker, a locuit cu mama sa, bolnavă mintal. Totodată, scena morţii a fost turnată în încăperea în care a murit celebra actriţă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

"Cu siguranţă a căpătat elemente de şedinţă de spiritism", a spus Dominik, care a petrecut mai bine de un deceniu încercând să aducă pe ecran cartea cu acelaşi nume, semnată de scriitoarea Joyce Carol Oates.

Chiar dacă de Armas avea un puternic accent spaniol, Dominik a declarat că a fost convins că va putea să interpreteze rolul principal solicitant după ce a văzut-o în filmul din 2015 "Knock Knock".

"Am ştiut că e ea imediat ce am văzut-o la televizor. Aduce puţin cu momentul în care te îndrăgosteşti la prima vedere, când persoana potrivită intră pe uşă ştii asta", a spus el.

De Armas a recunoscut că, la preluarea acestui rol, cunoştea puţine lucruri despre Monroe, o emblemă a Americii secolului XX, însă a declarat că s-a imersat în personaj înainte de începerea filmărilor. "Ea a fost singurul lucru la care m-am gândit, pe care l-am visat, despre care am vorbit, era cu mine şi era frumos", a relatat ea.

"Blonde", care îi are de asemenea în distribuţie pe Adrien Brody şi Julianne Nicholson, este unul dintre cele 23 de filme care concurează pentru cel mai important trofeu al Festivalului de Film de la Veneţia, Leu de Aur, care va fi decernat la 10 septembrie, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: ana de armas  blonde  fantoma  Marilyn Monroe 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel