Ana-Maria Brânză îşi cere scuze că nu a răspuns salutului ministrului Eduard Novak: „Mesajul meu nu a fost un atac la persoană”
Data publicării:
Sportiva Ana-Maria Brânză şi-a cerut scuze, joi, pentru "gestul nepoliticos" de a nu răspunde strângerii de mână a ministrului Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, la sosirea pe Aeroportul ''Henri Coandă'', de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"Apreciez mesajul domnului ministru Eduard Novak. Sunt de părere că niciodată nu este prea târziu pentru a îndrepta lucrurile. Drept urmare, consider că este de datoria mea să fac unele precizări. Asta nu înainte de a-mi cere scuze faţă de gestul nepoliticos de a nu răspunde strângerii de mână tuturor oficialilor prezenţi. Am urmărit articolele/părerile/comentariile din ultimele zile şi le mulţumesc celor care au înţeles că mesajul meu nu a fost un atac la persoană, ci mai de grabă, strigătul unui om care a reuşit indiferent de condiţii, dar care îşi doreşte ca cei mici să nu mai fie nevoiţi să parcurgă aceleaşi etape... lipsuri materiale, competiţii ratate din lipsa de fonduri, echipamente obosite de vreme şi alte obstacole care îi împiedică încă "din faşă" să-şi atingă adevăratul potenţial", a scris Ana-Maria Brânză pe pagina sa de Facebook.

Ea a precizat totodată că îi doreşte sportivului Eduard Novak să se întoarcă cu medalia de aur de la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

"Mesajul meu rămâne acelaşi. Dacă nu vom face echipă, nu vom mai exista pe harta sportului mondial! Dacă nu ne vom îngriji cum se cuvine de propria bucăţică, nu vom reuşi să fim mai buni! Dacă vom fi interesaţi de 'capra vecinului', doar vom privi cu jind la cei care ajung în vârf! Şi nu în ultimul rând, dacă nu vom avea curajul să visăm şi îndrăzneala să acţionăm, nu vom putea şti niciodată dacă am fi putut să realizăm ceea ce ne-am dorit! Am spus-o în repetate rânduri... când dorinţa de performanţă va fi mai mare decât orgoliile, sportul (şi nu numai) va avea de câştigat! Şi poate că acest episod este o lecţie din care avem cu toţii de învăţat. Şi, DA, eu chiar îi doresc sportivului Eduard Novak să se întoarcă cu medalia de aur de la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020", a mai scris sportiva.

La întoarcerea de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Ana-Maria Brânză i-a transmis ministrului Novak să ia la Tokyo medalia de aur pe care ea nu a reuşit să o câştige, spunându-i de asemenea că se aştepta să primească un cec de 5 milioane de lei pentru a construi o nouă sală de scrimă pentru copii.

Anterior, ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, afirmase că Ana-Maria Brânză, medaliată cu argint în proba individuală feminină de spadă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, nu ar fi reuşit să câştige aurul nici dacă federaţia ar fi avut un buget mai mare cu 5 milioane de lei. Acesta a fost un răspuns faţă de nemulţumirea afişată de sportivă, imediat după concurs, privitor la sumele primite de federaţiile sportive de la bugetul de stat, potrivit Agerpres.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ana maria popescu  jocurile olimpice  novak  scrima 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel