Ana Morodan, primele declarații după ce și-a operat sânii. „Toată noaptea am fost pe perfuzii”. Cum se simte vedeta
Data publicării:
Ana Morodan a avut o primă reacție, de pe patul de spital, după ce și-a operat sânii. 

Ana Morodan s-a plâns în repetate rânduri de bustul generos cu care a fost înzestrată și de problemele de sănătate pe care le are din cauza acestora și, mai exact, dureri foarte mari de spate. În acest sens, contesa digitală și-a exprimat de mai multe ori public dorința de a face o operație de micșorare a bustului. 

Zis și făcut! Blondina și-a luat inima în dinți și s-a lăsat pe mâna medicilor. Între timp, aceasta a ținut legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare și le-a povestit cum decurge totul, pas cu pas. După intervenția de mastopexie cu lipotransfer și plasma arson, care i-a ridicat sânii prin lifting, Ana Morodan și-a anunțat fanii că se simte bine și nu a simțit când i s-a administrat anestezia. 

”Hei! Am ieșit din operație. Nici n-am simțit când mi s-a făcut anestezie, n-am știut. M-am trezit direct înapoi în salon. Nu am nicio durere, pot să ridic mâinile, totul e absolut în regulă. Mulțumesc întregii echipe pentru că m-au liniștit, pentru că mi-au explicat toate lucrurile pas cu pas. Sunt bine, sunt foarte bine. Mâine pot să plec acasă și pot să fac și lucruri, pot să ridic și mâna”, a spus Ana Morodan pe pagina sa de Instagram, imediat după operație.

Ana Morodan: „Toată noapte am fost pe perfuzii”

În această dimineață,  „Contesa digitală” le-a mărturisit fanilor că poate să își miște brațele și, deși nu a dormit foarte bine, starea ei este una bună și abia așteaptă să fie externată și să meargă acasă. 

„Nu știu cât de coerentă am fost ieri după anestezie, dar astăzi sunt foarte bine. Și ieri am fost bine. Toată noapte am fost pe perfuzii. Nu m-a durut, doar am simțit o presiune, dar acum nu o mai simt așa tare. Sunt bine și gata să merg acasă.  Nu prea am dormit bine azi-noapte, dar era firesc. Vă mulțumesc pentru toată energia pozitivă.”, a spus Ana Morodan pe rețelele de socializare.  

Ce spunea Ana Morodan despre operațiile estetice

„Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”, a declarat Ana Morodan pentru Cancan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   ana morodan  operație  perfuzii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel