Ana Morodan a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident. Vedeta a apărut în cârje: „O lună cu peripeții”
Data actualizării:
Data publicării:
Ana Morodan a apărut în cârje, în fața fanilor, după ce a suferit un accident. 

Ana Morodan pare că este urmărită de probleme. Recent, vedeta s-a accidentat și a ajuns de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Contesa digitală le-a povestit fanilor săi, pe rețelele de socializare, cum s-a întâmplat totul. 

Ana Morodan a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident

Mai exact, Ana Morodan a alunecat pe scări și și-a rupt ligamentul. Ulterior, vedeta a ajuns de urgență la spital, de unde a ieșit în cârje. 

„Feng Shui a zis pentru Șobolanul de Lemn o lună cu peripeții(...) Noah...am alunecat pe o scară, mi-am rupt ligamentul(...) Și eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus. Hai acum, închide și deschide-mi portiera” ,  a scris Ana Morodan, pe Instagram.

Ana Morodan, mesaj emoționant pentru fanii ei

În urmă cu ceva timp, Ana Morodan a făcut o postare emoționantă pe paginile sale. Vedeta le-a mărturisit fanilor că, în anumite situații, este în regulă să arate tuturor că nu sunt bine și că nu este greșit să-și expună vulnerabilitățile și toate sentimentele. 

„In this era of my social media usage aș vrea să normalizez și momentele de fragilitate. Alea pe care nu le-am arătat niciodată pentru că așa am fost învățată de mică: să fiu puternică și să fiu lipsită de manifestări sensibile în public. Și de aia am ajuns un model de succes pentru multă lume, dar o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei. Așa că azi aș vrea să vă spun tuturor care ați fost educate sau self educate ca mine că e ok să nu fii bine. Și e ok să nu fii perfectă în fiecare zi. Și prostia pe care am zis-o eu acum 3 ani și o zic multe blogheoze acum, cum că suntem aici să inspirăm, nu să fim plângăcioase, e un bulls**t. Toți avem nevoie să știm că și cei pe care îi urmărim au zile nașpa!”, a scris Ana Morodan pe pagina ei de Instagram.

Ce a spus instanța în cazul Anei Morodan

Ana Morodan a rămas sub control judiciar, după ce magistrații au luat o hotărâre în privința sa. Decizia a venit ca urmare a faptului că Ana Morodan a condus mașina personală având permisul suspendat și sub influența unor substanțe interzise, iar în plus, a refuzat recoltarea de probe biologice. Ca urmare a acestor acuzații, s-a stabilit că va rămâne sub control judiciar până la următoarea verificare, însă nu mai mult de 60 de zile. Acest lucru a fost anunțat de către oamenii legii, care au transmis decizia oficial.

Faptele pentru care Ana Morodan a fost trimisă în judecată au avut loc pe data de 21 iulie și implică trei capete de acuzare. Totul a pornit de la incidentul din luna martie, când vedeta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor rutieri, provocând un accident în care au fost implicate două autovehicule. În momentul respectiv, Ana Morodan a fost depistată cu o alcoolemie de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și se afla și sub influența unor substanțe interzise.

Citește și: Cum a slăbit Florin Busuioc 20 de kilograme, după infarctul suferit acum cinci ani: „N-am foarte mari restricții, mănânc și carne. Ultima masă e la ora...”

Cine este femeia care i-a fost alături lui Cătălin Bordea, după divorț: „Chiar îți mulțumesc. Mi-ai transmis o energie foarte bună”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   accident  ana morodan  carje  spital 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel