Ana Morodan cere un preț enorm pentru a se lăsa filmată non-stop. Cât încasează contesa pe lună
Data publicării:
Ana Morodan este imaginea unui reality show de pe Antena Stars, în urma căruia are câștiguri foarte mari.

Ana Morodan are o carieră de invidiat, de pe urma căreia câștigă sume impresionante de bani. După show-ul Asia Express, unde a făcut o echipă perfectă cu Teleșpan și au cucerit publicul, contesa este din ce în ce mai cerută pe micile ecrane. Ultima ofertă pe care a primit-o în acest domeniu a fost un reality show, difuzat pe Antena Stars. „REAlă, by Ana Morodan” își propune să arate viața reală a vedetei, filmând-o non-stop. Chiar dacă la început a fost sceptică și nu și-a dorit să accepte provocarea, Ana Morodan a semnat, în final, pentru colaborare. Suma cerută însă de vedetă lunar nu este deloc una mică.

„Nu a vrut de la început să accepte camere non-stop în jurul ei, mai ales că Ana nu este genul de persoană care să-și calculeze fiecare mișcare, fiecare gest sau vorbă. I-a plăcut propunerea pentru că ea a mai încercat alături de echipa ei de la birou, un soi de reality-show, „The M Office”, pe care îl făcea cu Teleșpan.

Nu știu ce s-a întâmplat între ea și Teleșpan, însă nu au mai continuat să-l producă. Era amuzant. Din acest considerent a acceptat și propunerea celor de la Antena Stars, doar că de data asta se filmează pe bani. Ia 10.000 de euro pe lună, la care se adaugă și o clauză contractuală prin care se stipulează plasarea brand-urilor cu care ea are contract”, a declarat o sursă apropiată a contesei, potrivit ego.

Ana Morodan vrea să renunțe la bustul mare

Ana Morodan nu este mulțumită de felul în care arată. Vedeta este hotărâtă să apeleze la medicii esteticieni pentru micșorarea bustului, după ce, spune ea, sânii i s-au lăsat „până la buric”

,,Sunt fericită. În curând o sa mi-i tai. În următoarea perioadă… că au ajuns până la buric. De la o vârstă… nu mai stau”, le-a spus ea fanilor.

Vedeta recunoaște că dimensiunea bustului a ajutat-o în anumite situații, însă spune că nu mai este deloc mulțumită de felul în care corpul ei s-a transformat.


”Am sânii mari. N-am stat în viața mea la o coadă. Sunt fericită. În curând o sa mi-i tai. În următoarea perioadă… că au ajuns până la buric. De la o vârstă… nu mai stau. Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Citește continuarea AICI.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ana morodan  bani  castig  suma  televiziune 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel