Ana Morodan, noi dezvăluiri după ce a fost acuzată că ar fi condus sub influența drogurilor. Ce s-a întâmplat cu adevărat
Data publicării:
Ana Morodan a vorbit deschis despre scandalul în care a fost implicată în urmă cu aproximativ un an, atunci când a fost acuzată că ar fi condus sub influența drogurilor. 

La sfârșitul lunii martie 2023, Ana Morodan, cunoscută drept „Contesa digitală”, a fost implicată într-un scandal major după ce a fost oprită de Poliție.

Incidentul ar fi avut loc deoarece influencerița nu ar fi respectat semnalul polițiștilor și ar fi continuat să conducă, provocând astfel un accident în care au fost implicate două mașini. Ulterior, a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat să coopereze. În aceeași zi, Ana Morodan a fost din nou oprită de poliție, care a constatat că permisul ei de conducere fusese reținut în urma primei abateri.

La acel moment, ea a fost supusă testului de alcoolemie, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool în aerul expirat, iar testul pentru droguri a arătat prezența substanțelor psihoactive în organismul său.

Invitată la podcastul lui Jorge, Ana Morodan a făcut noi dezvăluiri despre acel moment și a spus ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua respectivă. Aceasta a mărturisit că a fost un adevărat șoc și pentru ea și că a simțit nevoia să le dea oamenilor care o urmăresc o explicație, să își ceară scuze și să îi facă să înțeleagă că este conștientă de greșeala pe care a făcut-o. De asemenea, influencerița a menționat faptul că a înțeles că oamenii au judecat-o pentru ceea ce a făcut, dar nu i se pare corect ca o persoană să fie criticată pentru un singur lucru negativ făcut.

„Două sau trei zile nu am putut să vorbesc”

„Eu am fost primul om care s-a șocat de ce s-a întâmplat. Am stat vreo două sau trei zile și nu am putut să vorbesc. Țin minte doar că am ajuns acasă și le-am spus prietenilor mei să îmi dea telefonul pentru că trebuie să scriu ceva. Cumva trebuie să îmi asum ce s-a întâmplat, să le spun oamenilor că eu conștientizez că am greșit, că îmi pare rău și că de acum trebuie să facem să fie mai bine. Pe de altă parte, cred că noi ca oameni, sau cel puțin eu asta am făcut, nu putem fi judecați sau rezumați la o singură greșeală. Eu trăiesc într-o lume în care nu judecăm o acțiune a unui om. Noi judecăm omul cu tot ce face, cu bune și rele. Sunt convinsă că toți greșim. Oamenii ca mine, expuși public, trebuie să își asume că ne trăim și succesele și eșecurile în ochii publicului. E firesc când greșești să existe oameni care te pun jos”, a declarat Ana Morodan, la podcastul lui Jorge.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Nu aș fi crezut că o să mă trădeze în halul ăsta”

„Nu sunt droguri”

Mai mult, Ana Morodan a precizat că la televizor a văzut lucruri neadevărate despre ea și acuzații false. Influencerița a declarat că substanțele care i-au fost găsite în organism nu sunt droguri, ci niște calmante care îi erau prescrise de medic. Cu toate acestea, Ana Morodan recunoaște că, într-adevăr, pastilele respective afectează capacitatea de a conduce și că nu ar fi trebuit să se urce la volan după ce și le-a administrat, putând cauza o tragedie. Totuși, vedeta spune că a învățat o lecție și că odată cu această întâmplare nefericită și-a dat seama cine este și ce vrea să facă cu adevărat, simțind în ultima vreme că nu se mai regăsește în lucrurile pe care le făcea până atunci.

„Pot să înțeleg până la un punct, dar nu înțeleg oamenii care pun alți oameni jos într-o manieră foarte urâtă. Vedeam la televizor niște lucruri care nu se întâmplaseră așa, nu erau substanțele despre care se vorbea. Nu sunt droguri, în analize sunt doar calmante. Eu nu am luat de capul meu. Și acele medicamente, prescrise pe rețetă, îți afectează capacitatea de a conduce. Puteam să fi lovit pe cineva. A fost o lecție. Am avut niște revelații, mi-am găsit o misiune în care cred. De vreo doi-trei ani nu mă mai regăseam în ceea ce fac. Mi se părea că trecerea mea în atenția oamenilor trebuie să le aducă lor un plus de valoare. Noi ne-am transformat în niște oameni de marketing toți și nu ne mai gândim ce bun aș putea aduce omului care se uită la mine. E totul despre bani, cifre. Și mi-am dat seama că eu nu sunt așa”, a precizat Ana Morodan, în cadrul podcastului lui Jorge.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”




pixel