Anais Sabbagh, o stea în devenire a folclorului românesc. Fiica lui Christian Sabbagh se lansează în muzică: „În curând va lansa prima ei melodie”/ EXCLUSIV
Data publicării:
Iulia și Christian Sabbagh sunt în culmea fericirii, după ce fiica lor a câștigat un concurs important de canto. Anais Sabbagh urmează să se lanseze în muzică. 

Christian Sabbagh și soția sa se pot considera doi părinți norocoși. Fiica lor, Anais, în vârstă de 6 ani, urmează să se lanseze în muzică, după ce a câștigat primul loc la un important concurs de canto. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fiica prezentatorului de știri va lansa și un superb colind.

Anais Sabbagh, o stea în devenire a folclorului românesc

Iulia Sabbagh, soția celebrului prezentator, ne-a vorbit despre realizările fiicei sale, dar și cât de mândrii sunt de ea. Frumoasa Iulia ne-a mărturisit că Anais a fost pasionată de muzică încă de mică, astfel că au susținut-o în a merge pe drumul pe care și-l dorește, fără să o împingă de la spate. Totodată, soția lui Christian Sabbagh a precizat faptul că a fost foarte atentă ca fiica sa să aibă cei mai buni îndrumători în acest domeniu. 

„De când a început școala de muzica, Anais m-a rugat sa o înscriu și la canto deoarece, pe lângă pian, își dorea foarte mult să cânte. M-am informat care este persoana de canto potrivită cerințelor mele și după ce am primit feedback despre domnișoara  profesoară, am început orele de canto! Am întâlnit un om deosebit, o fată empatică și foarte dedicată meseriei pe care o face. M-a bucurat faptul că Anais o vede ca pe o prietenă, se simte foarte bine să studieze muzica alături de ea. Mai mult decât atât, Anais vede în ea un exemplu de urmat, ceea ce este foarte important, întrucât rezultatele unei performanțe vor apărea mult mai repede!”, a spus Iulia Sabbagh, în exclusivitate pentru Spectacola. 

După doar două luni de canto, Anais Sabbagh a câștigat primul său concurs de canto, iar acum urmează să lanseze și un colind. 

„După doar două luni de canto, Anais a fost pregătită pentru primul ei concurs de canto, pe care l-a și câștigat! Ca de fiecare dată, am avut mari emotii când am văzut-o pe scenă. Nu pot să descriu în cuvinte sentimentul pe care îl simte o mamă atunci când își vede copilul apreciat și aplaudat de public. Anais a primit premiul întai, ca atare, urmează lansarea ei în muzică. Spun asta pentru că, în curând, va lansa prima ei melodie. Și pentru că ne aflăm în pragul sărbătorilor de iarnă, este vorba de un minunat colind! Nu este de mirare că a ajuns la această performanță, la doar 6 ani, ținând cont că orele de joacă s-au transformat în ore de canto. Vreau să menționez faptul că noi am lăsat-o pe Anais sa aleagă acest drum, nu am forțat-o nicio clipă, așa cum procedează mulți părinți. Atât eu, cât si soțul meu, suntem extrem de mândri de ea și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru talentul cu care a înzestrat-o!, a mai spus Iulia Sabbagh. 

Ce spune profesoara de canto, Loredana Streche, despre Anais Sabbagh

Loradana Streche, artist, dar și profesoara de canto a lui Anais Sabbagh, ne-a mărturisit că fetița lui Christian Sabbagh este un copil foarte talentat, iar în timpul orelor de canto, comunicarea este ca între doi adulți. Totodată, aceasta a precizat că fetița este foarte empatică și iubitoare și  prinde foarte repede toate informațiile care vin spre ea. 

„Anais este un copil foarte talentat, are spirit competitiv și o dorință arzătoare de a reuși prin propriile sale forțe.  În timpul orei de canto, comunicăm ca doi adulți. Anais asimilează într-un ritm alert elementele de tehnică vocală pe care i le predau și face rapid conexiuni între informații.  Are o educație aleasă, este modestă, sociabilă, empatică și iubitoare. Mi-aș dori ca provocările vieții să nu o schimbe și să își păstreze în timp candoarea și inocența”, a declarat profesoara de canto, Loredana Streche,  în exclusivitate pentru Spectacola.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel