Anais Sabbagh, copilul fenomen. Loredana Streche: Mi-aș dori ca provocările vieții să nu o schimbe și să își păstreze în timp candoarea și inocența
Data publicării:
Anais Sabbagh, un copil cu un talent remarcabil și un spirit competitiv ieșit din comun, își croiește drumul către succes prin propriile sale forțe.

Anais Sabbagh, un copil cu un talent remarcabil și un spirit competitiv ieșit din comun, își croiește drumul către succes prin propriile sale forțe. Profesoara sa de canto, Loredana Streche, a oferit recent detalii despre performanțele excepționale ale elevei sale într-un interviu exclusiv pentru Spectacola.

„Anais este un copil foarte talentat, are spirit competitiv și o dorință arzătoare de a reuși prin propriile sale forțe. În timpul orei de canto, comunicăm ca doi adulți. Anais asimilează într-un ritm alert elementele de tehnică vocală pe care i le predau și face rapid conexiuni între informații. Are o educație aleasă, este modestă, sociabilă, empatică și iubitoare. Mi-aș dori ca provocările vieții să nu o schimbe și să își păstreze în timp candoarea și inocența”, a declarat Loredana Streche.

Cuvintele profesoarei reflectă nu doar abilitățile muzicale deosebite ale lui Anais Sabbagh, ci și calitățile sale umane, care o fac specială în ochii celor din jur. Tânăra artistă demonstrează o maturitate și o înțelegere profundă a muzicii, abordând lecțiile cu o seriozitate și o implicare rar întâlnite la vârsta ei.

Loredana Streche, cunoscută pentru experiența sa vastă în domeniul muzical, nu ezită să laude potențialul lui Anais, evidențiind cât de rapidă este în învățare și cât de bine reușește să integreze cunoștințele primite. În plus, profesoara subliniază importanța menținerii inocenței și a sincerității lui Anais pe măsură ce crește și întâmpină diverse provocări ale vieții.

Cu un sprijin constant și o educație de calitate, Anais Sabbagh are toate șansele să devină o stea în lumea muzicii. Talentul său înnăscut, combinat cu munca asiduă și dorința de autodepășire, o vor ghida cu siguranță spre îndeplinirea visurilor sale. Călătoria sa artistică este abia la început, dar promite să fie una plină de realizări notabile și momente de neuitat.

 

Christian Sabbagh a acuzat-o pe Anca Țurcașiu că nu a vrut să facă o poza cu fiica lui.

 

„Fiica mea a vrut să-și facă o poză cu Anca Țurcașiu, care lucra la același hotel unde ne-am cazat. A refuzat-o, spunând ca are treabă! Fiica mea are milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri la o singură postare la doar 7 ani. Faptul ca această bătrână legendă cu un puștan după ea a refuzat-o, denotă faptul ca faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă!!!”, a scris Christian Sabbagh, pe pagina sa de Facebook.

 

VEZI ȘI: Anca Țurcașiu, mesaj după acuzațiile pe care i le-a adus Christian Sabbagh:

https://www.spectacola.ro/anca-turcasiu-mesaj-dupa-acuzatiile-pe-care-i-le-a-adus-christian-sabbagh_40831.html

 

VEZI ȘI: Christian Sabbagh a revenit cu un mesaj după faza cu Anca Țurcașiu. Publică dovada despre fiica sa:

https://www.spectacola.ro/christian-sabbagh-a-revenit-cu-un-mesaj-dupa-faza-cu-anca-turcasiu-publica-dovada-despre-fiica-sa_40833.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Showbiz



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel