Anamaria Prodan, în stare de șoc. Impresara a primit imaginile care dovedesc că Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc erau împreună de mult mai mult timp :”Sunt fără cuvinte”
Data publicării:
Chiar în prag de sărbători, Anamaria Prodan a avut parte de încă un șoc. Impresara a primit mai multe imagini care dovedesc că Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc erau împreună de mult mai mult timp.

În Ajunul Crăciunului, Anamaria Prodan și copiii ei au primit pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare Laurențiu Reghecampf împreuna cu Corina Caciuc pe o plajă renumită din Dubai. Imaginile au fost surprinse în  luna noiembrie a anului 2020, lucru ce denotă faptul că relația lui Laurențiu Reghecampf cu actuala iubită nu este una recentă.

La scurt timp după ce a primit imaginile, Anamaria Prodan a avut și o primă reacție. Impresara a declarat că a rămas fără cuvinte și că nu-i vine să creadă una ca asta. Mai mult decât atât, impresara a precizat că Laurențiu Reghecampf și actuala iubită s-au distrat pe banii ei. Anamaria Prodan a subliniat și faptul că nu este prima dată când antrenorul este surprins în timp ce se distrează alături de amante. 

 

”Sunt mută, sunt fără cuvinte. Acum înțeleg și de ce a fost dat afară din golf, acum înțeleg absolut ce s-a întâmplat, eu credeam că plângea că este dat afară de la Al Wahda FC, de la Al Wasl FC, pleca la șeici, în ghilimele, să discute la fermele din Dubai cu șeicii că are propuneri. El n-avea nicio propunere, decât de la amante să le plimbe și să cheltuie banii familiei pe la Nikki Beach și pe la celelalte restaurante din Dubai, pe banii de pe cartea mea de credit.

Cam cu asta se ocupa domnul Reghecampf în ultimii ani. Sunt uluită, pentru că am început să primesc în fiecare zi fotografii, care mai de care mai deocheate și mai cumplite, cu soțul meu în niște situații oribile, habar nu am dacă va mai intra vreodată în Dubai, pentru că deja toată lumea știe ce a putut să facă cu demnitatea familiei mele. El nu a putut să stea niciodată în lumea noastră, în lumea demnă și în lumea frumoasă. El s-a simțit foarte bine într-o lume în care copiii mei nu au ce să caute niciodată, iar amantele lui Reghecampf sau actuala lui amantă cred că ar trebui să stea acolo în casă și să nu mai iasă nicăieri și să se gândească cum poate să facă cu Reghecampf și să dea înapoi tot ce au sustras liniștiți și în speranța că nimeni nu va afla niciodată, nici eu nici copii mei”, a spus  pentru Spynews.ro Anamaria Prodan.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anamria prodan  corina caciuc  laurentiu reghecampf 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel