Anamaria Prodan a început organizarea propriei înmormântări: „Mi-am ales și ce sicriu o să am. Trebuie aranjată pas cu pas”
Data publicării:
Chiar dacă are doar 50 de ani și se menține într-o stare excelentă fizică, Anamaria Prodan a început să se ocupe de propria înmormântare, spre surprinderea tuturor fanilor săi.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai excentrice și controversate persoane publice de la noi din țară. Impresara și-a obișnuit deja fanii cu viața de cinci stele pe care o trăiește în fiecare zi, cu vacanțele exotice în care merge mereu, dar și cu mașinile de lux în care este văzută în trafic. Și, tocmai pentru că trăiește viața perfectă, la care unii doar ar visa, Prodanca spune că-și dorește ca și înmormântarea sa să fie făcută ca la carte. Recent, aceasta a fost surprinsă pe străzile Capitalei plimbându-se într-un dric, iar vedeta a dezvăluit astfel că-și dorește încă de pe acum să-și pună la punct toate detaliile ce vizează momentul în care aceasta va merge la ceruri. 

„Eu mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate. Eu cred că înmormântarea, la fel ca și nunta, botezul și orice petrecere, trebuie aranjată pas cu pas. Ce-ar fi să-mi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea?! Eu care toată viața am vrut să am cele mai frumoase chestii și atunci am zis că mai bine pun eu lucrurile la punct din timpul vieții.

Am dormit în dric două ore. Am condus foarte mult și ne doream să ajungem mai repede acasă și n-am găsit hotel și am zis la ora aia să dormim două ore. Înainte, aveam senzația că dacă dorm lângă un sicriu iese cineva și mă prinde, acum, noroc că mașina are două locuri în față și două în spate, nu e un dric normal.

Și i-am zis ei să doarmă în spate, că eu acolo nu dorm. Eu nu mi-am dat seama că mă vedeam dinăuntru și eu de pe telecomandă, că poți să-l deschizi cât vrei(…) Asta e mașina cu care și președinții sunt îngropați”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu, potrivit viva.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, la plimbare prin București în costum de baie: „Nu mă interesează părerea nimănui”

Anamaria Prodan nu se teme de moarte

Chiar dacă multe persoane sunt speriate de ideea de moarte, Anamaria Prodan spune că acesta este un eveniment firesc din viața noastră, pe care trebuie să-l punem la punct la fel cum facem cu nunta sau cu botezul. Vedeta nu și-ar dori ca înmormântarea sa să nu fie una fastuoasă și să nu arate impecabil, motiv pentru care s-a decis să se apuce de-acum de treabă. Aceasta mai recunoaște că nu mereu a fost atât de deschisă la această idee, însă temerile i-au dispărut, iar important este ce va lăsa pe lumea aceasta, spune ea.

„Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp', a mai declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Defectul Anamariei Prodan, dezvăluit de un numerolog celebru: „Poate să piardă bani”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  inmormantare  moarte  sicriu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel