Anamaria Prodan, adevărul din spatele batăii cu Reghecampf. De la ce a pornit totul: „A venit la mine și am încercat să-i explic frumos că...”
Data publicării:
Anamaria Prodan a vorbit despre episodul care a șocat pe toată lumea: bătaia dintre ea și fostul soț.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au stârnit un adevărat scandal, care a cutremurat lumea mondenă, în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi s-au luat la bătaie chiar în fața vilei de la Snagov pe care impresara o deține, imaginile fiind filmate de finul acesteia și urcate  pe internet. Chiar dacă au existat mai multe motive potrivit cărora s-ar fi întâmplat acest lucru, Anamaria Prodan spune că totul a fost cauzat de botezul pe care Reghecampf urma să-l organizeze atunci pentru Liam. Aceasta susține faptul că ar fi încercat să-i explice frumos fostului partener de viață faptul că nu este în regulă să facă un botez, atât timp cât nu este încă divorțat, însă acesta și-a ieșit imediat din fire. 

„N-a înțeles nimeni nimic. Eu am întrebat atunci „Ai filmat?”, pentru că era finul meu. Noi am venit atunci acasă, iar el nici n-a apucat să coboare din mașină. Nu a plecat, tocmai pentru că a văzut că Reghecampf era beat, pentru că era băut. A venit la mine și am încercat să-i explic frumos că este foarte urât să facă un botez, pentru că nu este încă divorțat și are niște copii, o datorie de tată, că se face de râs în fața țării, și așa e ultimul bărbat din România. Eu am spus toată viața, o femeie care toată viața a fost obișnuită să stea sub masă, și dacă o pui la o masă, ea tot va aluneca sub, așa este formată. O femeie care la 17, 18 ani, pentru că asta vezi dacă cauți pe internet numele ei, vezi că a fost implicată în violuri, care declară singură că la ora 12 noaptea s-a dus în casă la Doru Iuga și ăia au adormit-o vezi doamne, ferească Dumnezeu, e o problemă. 

Eu nu am vrut să le strict botezul. Sunt niște prostii, niște speculații. Facem pariu că Laurențiu Reghecampf va ajunge foarte jos? Pe partea de viață, este terminat, el știe ce a făcut cu viața lui și nu mai e cale de întors. El nici în Dubai nu mai are loc.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu.

Anamaria Prodan rămâne cu numele de Reghecampf. Instanța a decis: „Să-i fie jenă pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii”

Ce i-ar spune Anamaria Prodan lui Regehcampf

Chiar dacă nu mai vede nicio urmă de împăcare cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan i-a transmis și un mesaj, fostului ei soț.

„Toată România a văzut cum un om, venerat de familia lui, vine și lovește mama copilului lui și înjură și face scandalul pe care l-a făcut Reghecampf. Am dat și eu? S-a născut bărbat care să mă bată pe mine? Eu sunt o tipă iute la mânie. I-aș spune lui Reghecampf acum că-mi pare rău și că mă rog la Dumnezeu dacă mai are cum să se oprească din această cădere fabuloasă. Dacă mai are, chiar dacă se lovește de stâncă, să se oprească, pentru că dacă nu găsește ceva de care să se țină acum, se va zdrobi de poalele stâncii și niciodată nu mai are cum să revină la viață sau la mine. Un om care premeditează răul, nu are cum să fie iertat, un om care-și face copiii de râs. Pentru noi, durerea e cu atât mai mare pentru că realizăm că are niște probleme cumplite, pe care doar noi le puteam repara. Și dacă pleacă de acolo, toată lumea oricum va râde în continuare de el. Copilul ăla nu are nicio vină, dar va trăi o tragedie când va învăța să citească și va vedea fotografiile și videoclipurile din tinerețea mamei. E cumplit.”, a continuat impresara. 

Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre Laurențiu Reghecampf: Niciodată nu m-am gândit că o să ne lase”

Motivul divorțului impresarei de primul soț

În timp ce a doua căsnicie s-a încheiat printr-un scandal monstru, Anamaria Prodan are doar cuvinte de laudă la adresa primului ei soț, Tiberiu Dumitrescu. Cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă, iar astăzi sunt cei mai buni prieteni.

„Ne-am pierdut în ani. Eu îmi doream o altă viață, în lumina reflectoarelor, Tibi era un tip foarte bun, minunat, în viața lui nu m-a deranjat cu un cuvânt. Eu fiind un om foarte direct, când mi-am dat seama că îmi doresc cu totul altceva, voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, voiam să schimb, voiam multe lucruri, cu care nici nu putea fi de acord vreodată, pentru că el toată viața și-a dorit să rămână în America, să ne creștem copiii ca o familie normală. Nu concepeam viața din America, cu toate că și acolo mă cunoșteau toți. Eu am pus capăt căsniciei, l-am invitat la restaurant și am vorbit atât de direct și frumos. I-am explicat că e un om cum puțini se nasc pe pământul ăsta și că merită să-și găsească pe cineva care să-i pună lumea la picioare așa cum își dorește el. A avut norocul vieții să o găsească pe Irina, pe care o iubesc din suflet, suntem toți o familie. Ne creștem toți copiii împreună. Ne ajutăm, vorbim, luăm decizii împreună.”, a mai declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  bataie  laurentiu reghecampf  scandal 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel