Anamaria Prodan, apariția șoc cu Dana Roba. Motivul pentru care și-a dat rendez-vous cu make-up artista
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan se duce la Dana Roba pentru machiaj?

Anamaria Prodan și Dana Roba, aparent, au o legătură strânsă, și dacă până acum nu se știa, de acum înainte s-ar putea spune că vedetele își împărtășesc experiențele. Cu toate că mulți se întreabă cine a făcut poza, dacă este Beny sau un cunoscut al Anamariei Prodan, acest lucru nu este relatat de cele două femei.

Vezi și: Cine este misteriosul bărbat care ar fi cerut-o de soție pe Anamaria Prodan, în Emirate

Anamaria Prodan s-a deplasat la Timișioara, motiv cu care s-a întrevăzut la o cafenea cu Dana Roba, femeie care răpise toată atenția României în urmă cu patru luni. Publicul a rămas mut în fașa noii afișări, iar cu toate acestea, niciuna dintre vedete nu oferă prea multe detalii.

După ce a trecut prin momente de groază în urmă cu ceva timp, Dana Roba s-a bucurat de susținerea publicului. Ambele femei au trecut prin divorțuri cu ceva timp în urmă, chiar dacă în cazul Danei Roba legătura căsătoriei încă există din punct de vedere legal.

Vezi și: Anamaria Prodan ar fi fost cerută în căsătorie: „Trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste”. Bărbatul ar fi plătit mii de euro pentru a o surprinde

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Vezi și: Anamaria Prodan sare în apărarea Oanei Zăvoranu, în plin divorț: „Ea nu va avea probleme să o ia de la capăt. Este unică”

Singurul text care a însoțit postarea Anamariei este:

„Viața te pune în genunchi doar ca să te facă mai puternică”, având și tagg-urile „#Învingătoarele, best makeupartist”, lucru ce ar putea sugera că machiajul impresarei a fost făcut de Anamaria Prodan.

Mai mult de atât, se poate observa că Anamaria Prodan și-a purtat celebrii săi ochelari de soare cu lentilă rotundă.

Un aspect care creează o controversă este mesajul Anamariei Prodan, din urmă cu puțin timp, în care anunța că va rămâne o perioadă în Dubai, acolo unde are mai multe birouri de unde își va conduce afacerile.

„Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view (n.r. priveliște) de vis. Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai.” a spus ea, pe InstaStory.

Mulți urmăritori probabil se întreabă cum de s-a răzgândit diva cu privire la managerierea afacerilor sale din Dubai, dorind mai degrabă să meargă la Timișoara, la Dana Roba.

Ce a făcut în Dubai, pe lângă afacaeri

Toată lumea, și nu doar din România, știe acum că Anamaria Prodan a apărut pe cea mai înaltă clădirea din lume, pe Burj Khalifa. Vedeta română a fost văzută de zeci de mii de persoane din Dubai, iar gestul inițial perceput ca o dovadă de bogăție din partea ei s-a speculat a fi în cele din urmă un cadou de 100.000 de euro, urmat de o cerere în căsătorie. Până acum, vedeta nu a vorbit deloc despre acest subiect.

„Anamaria trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între România și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe, însă, nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie”, au dezvăluit surse din apropierea impresarei, pentru Click!

Vezi și: Câți bani câștigă Dana Roba după ce a fost mutilată de soț. Câte femei se mai lasă pe mâna make up artistului: „Cliente vechi au plecat pentru că sunt prea urâtă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  cat castiga dana roba  dana roba  dana roba machiaj  make up artist  timisoara 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel