Anamaria Prodan are un nou iubit. Impresara, prima fotografie alături de bărbat
Data publicării:
Anamaria Prodan iubește din nou, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan a trecut definitiv peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf. După mai bine de un an de la despărțirea de antrenor, sexy impresara se pare că și-a găsit liniștea în brațele unui nou bărbat. Chiar dacă toată lumea este curioasă să afle cine este domnul misterios care i-a luat locul antrenorului, vedeta este destul de rezervată în aceste declarații. Anamaria Prodan a postat însă o primă fotografie alături de acesta pe rețelele de socializare, însă fără a-i face publică identitatea. Impresara spune că nu-și mai dorește să facă publice de acum înainte detalii din viața sentimentală.

„Despre viața mea personală de acum înainte din ce în ce mai puțin spre niciodată. Am trăit 50 de ani pe prima pagina a ziarelor, am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare și i-am pus lângă mine și pe ei pe prima pagină! Am terminat rău și eu, și copiii mei”, a spus Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

Te poate interesa și: Anamaria Prodan, imagini de infarct, de pe marginea piscinei. Sexy impresara a scăpat de toate inhibițiile / FOTO

 

Ce spune Anamaria Prodan despre noul iubit

Mai mult, impresara a ținut să scotă în evidență și faptul că este foarte fericită în ziua de astăzi, alături de un bărbat care are deja un statut bine definit în societate, extrem de puternic și cu multe lucruri de oferit.

”Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am sa trăiesc în liniște frumos. ”, a mai declarat aceasta, pentru sursa citată.

Citește și: De ce l-a bătut, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa: „Aveam nervii ăștia și l-am plesnit. A fost un gest greșit”

Care este omul anului 2022 în viziunea impresarei

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan dezvăluia într-un interviu în exclusivitate pentru DC News care este persoana ce merită titlul de „omul anului 2022”. Aceasta avea doar cuvinte de laudă la adresa deputatului Francisc Tobă, pe care îl apreciază foarte mult.

„Pentru mine, omul anului este Francisc Tobă, deputat APP. Este un om minunat de la care am învățat enorm de multe lucruri. Ador să vorbesc zeci de ore cu el. Îl ascult fără să știu când trece timpul. Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului! O prestanță incredibila. Un om și un caracter incredibil”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru DC News.

 

Mai mult, și pe atunci impresara se declara a fi extrem de fericită și împlinită cu viața pe care o trăiește în prezent, semn că trăia o poveste de iubire încă de pe atunci. 

„La 50 de ani arăt ca la 30 de ani și sunt mândră de acest lucru. Când mă uit în oglindă, zâmbesc și sunt fericită căci știu că am făcut fiecare pas din viața mea perfect. Sunt o femeie demnă, așa cum am învățat să fiu de la părinții mei. Mă simt minunat”, a mai spus Anamaria Prodan pentru DC News.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, adevărul din spatele batăii cu Reghecampf. De la ce a pornit totul: „A venit la mine și am încercat să-i explic frumos că...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  indragostita  iubit  relatie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO


Nume de zâne pentru fete: Sunt fantastice!

Pentru a vă ajuta să descoperiți unicul și magicul, vom...



pixel