Anamaria Prodan, dovadă de „bogăție”, în Dubai. Au văzut-o zeci de mii de oameni pe Burj Khalifa
Data publicării:
Imaginea care a „privit” Dubaiul de „sus”.

Anamaria Prodan a doborât un nou record în ceea ce înseamnă „reușitele” de pe plan personal. Impresara a plătit o avere ca să aibă câteva minute o poză cu ea afișată pe celebrul turn din Dubai. Publicul român nu este străin de actele de „bogăție” pe care le mai făcea vedeta la ea „acasă”, în România, astfel că, acum, deși este greu să identifici un număr, mii, zeci de mii sau poate chiar sute de mii de persoane au văzut chipul vedetei din România, în Dubai.

Vezi și: Laurențiu Reghecampf a dezvăluit sexul copilului pe care îl va avea alături de Corina Caciuc: „Fetiţă sau al patrulea băiat?”

Cu toate că a trecut printr-o perioadă grea, mai ales după despărțirea de Reghecampf, acum impresara pare că și-a revenit și nu numai, pare că are de gând să se facă văzută de tot Globul.

Ea nu a declarat niciodată nimic în legătura cu „fantezia” din Dubai, astfel că publicul a rămas uimit să vadă chipul unei celebrități din România pe celebrul turn. Clădirea este o atracție turistică și este vizitată de foarte mulți turiști zilnic.

Ba mai mult, pentru a imortaliza momentul, Anamaria Prodan s-a fotografiat pe „sine” în momentul în care a apărut pe celebra clădire.

Potrivit Wowbiz, „costul difuzării imaginii pe Burj Khalifa ajunge până la aproximativ 68.000 de euro, pentru o simplă reclamă de trei minute.”, astfel că vedeta ar fi plătit o avere pentru a-și avea chipul difuzat pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din Dubai.

Mai trebuie luat în cont și faptul că impresara a dat bani grei pentru renovarea vilei de la Snagov, acolo unde și-ar fi făcut un adevărat sanctuar. Modificările au durat luni de zile, ele fiind terminate în urmă cu câteva sătpămâni.

Vezi și: Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi 76 de ani. Ce gest emoționant a făcut Anamaria Prodan, în memoria mamei sale: „Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor”

Acestea ar fi fost motivate și de plecarea lui Reghecampf din casa Prodan, lucru care a făcut-o probbail pe impresară să dorească „reamenajarea” completă, după „dispariția” lui Reghe.

Vezi și: Anamaria Prodan sare în apărarea Oanei Zăvoranu, în plin divorț: „Ea nu va avea probleme să o ia de la capăt. Este unică” 

Nu cu mult timp înainte de a se afișa pe Burj Khalifa, Anamaria Prodan a făcut un gest frumos față de amintirea mamei sale, care ar fi împlinit 76 de ani anul acesta. Mama ei, Ionela Prodan, este descrisă drept „o minunăție de om” de către fiica ei, iar amintirea femeii este omagiată corespunzător de către impresară:

„Eu, când merg la mama, la cimitir, sărbătoresc. Nu plâng! Nimeni din familia noastră nu plânge! Mama m-a învățat că trebuie să fim pregătiți ca într-un anume moment să știm să trecem demni în cealaltă lume. Că vine o zi în care viața noastră pe acest pământ se sfârșește și că trebuie să trecem un anume prag. Noi nu urlăm, nu ne plângem morții, nu ne smulgem părul din cap, ci îi sărbătorim pe cei care au trăit frumos”, a fost o parte din mesajul Anamariei Prodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  anamaria prodan podcast  dubai  poza  reghecampf  turn 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”




pixel