Anamaria Prodan îl atacă pe Gigi Becali: "Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân”
Data publicării:
Anamaria Prodan îi aduce o nouă serie de acuzații fostului ei partener.

Anamaria  a făcut din nou o serie de declarații, cu privire la incidentul care a avut loc între ea și Laurențiu Reghecampf și care a șocat o țară întreagă. Vedeta nu se oprește din a-i aduce continuu noi acuzații antrenorului, pentru gestul făcut de acesta vineri seara. Mai mult, de această dată, impresara îi transmite pe această cale și un mesaj lui Gigi Becali, care i-a luat apărarea fostului ei soț.

"Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație", a declarat Anamaria Prodan, potrivit Antena3

Anamaria Prodan susține că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru

Mai mult, impresara spune că nu este prima dată când Laurențiu Reghecampf vine la vila sa și încearcă să o agreseze. Aceasta a dezvăluit faptul că astfel de antecedente s-au mai întâmplat și în trecut, în repetate rânduri, motiv pentru care de data aceasta și-a dorit să aibă o filmare, care să servească drept probă la secția de poliție. 

"Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe", a mai spus Anamaria Prodan, la  Antena 3.

Neftchi Baku, prima reacție după scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Ce se va întâmpla cu antrenorul

„Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut cât a fost cu mine”

În continuare, vedeta susține faptul că fostul ei partener de viață s-a schimbat foarte mult de când formează o relație cu Corina Caciuc, de vină fiind anturajele nepotrivite. Chiar dacă impresara își dorește să scape de această situație neplăcută defintiv, Laurențiu Reghecampf ar fi cel care nu e de acord să semneze actele de divorț mai repede. 

"Ce ați văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj. Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau", a mai precizat ea.

Toate aceste declarații vin după ce vedeta i-a „declarat” pacea fostului ei partener, printr-o postare făcută pe rețelele de socializare. Se pare că atunci Anamaria Prodan și-a dat seama de amploarea pe care a luat-o scandalul în care cei doi au fost implicați, motiv pentru care le-a promis tuturor că de acum înainte toate lucrurile vor fi ținute private, departe de ochii publici. 

„Noi familia Prodan ii uram celui mic Liam viața de vis ! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre ! Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot.

Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile , supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare. 

Gigi Becali, prima reacție despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Păi, ce să faci, tată?!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  bataie  gigi becali  laurentiu reghecampf  scandal 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel