Anamaria Prodan își mai dorește un copil. Ce spune vedeta despre o viitoare sarcină: „Trebuie să lași o urmă”
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan a făcut declarații surprinzătoare despre o posibilă sarcină. Vedeta își mai dorește copii.

Anamaria Prodan a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă din cauza zvonurilor legat de un posibil divorț între ea și Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara și-a apărat mereu soțul și a susținut că acesta doar o glumit atunci când a afirmat că vor divorța. 


Anamaria Prodan este o familistă convinsă și nu și-ar vedea viața fără copiii ei și fără soțul ei. Chiar dacă nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, vedeta spune că și-ar mai dori mult un copil, dar din păcate nu mai poate rămâne însărcinată. Anamaria Prodan se gândește serios să adopte un copil. 


„Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. Ai doar una, foarte scurtă. Regrete nu am. Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mult mai mult în viață. Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am ascultat sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine. Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut. (…)


Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea (n.r.- să facă un copil), dar nu mai pot, gata.


Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumos gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet”, a declarat Anamaria Prodan realizat în emisiunea „Fiță cu Adiță”. 


Aceasta a avut și un sfat pentru toate tinerele. Anamaria Prodan spune că pentru o femeie este foarte important să fie independentă din punct de vedere financiar și să lase ceva în urma ei. 


„Știi ce le sfătuiesc pe fetele din ziua de azi? Să facă ceva în viață, că dacă stai întinsă în pat toată viața, poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește.


Eu nu aș putea în viața asta să stau la mâna unui bărbat, să-i cer bani de tampoane. Mi se pare jenant să nu faci nimic. Trebuie să aibă o bază, o educație, ambiție, să-ți spună lumea pe nume. Trebuie să lași o urmă. Eu cred că în viața mea am lăsat o urmă adâncă”, a mai vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  copil  laurentiu reghecampf  sarcina 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel