Anamaria Prodan: Mai bine te duci pe străzi de nebun, iei 3 job-uri, dar nu iei nimic ce este al copiilor tăi
Data actualizării:
Data publicării:
Într-o intervenție live de la vila din Snagov, în ediția de ieri a emisiunii „Exclusiv VIP”, Anamaria Prodan i-a relatat lui Cristi Brancu ce s-a intamplat cu ski jet-ul și care sunt întrebările ei legate de situația actuală în care se află Laurențiu Reghecampf. 

„Am dus ski jet-ul la reparat și m-am pomenit cu telefon, să vin că a venit poliția. Am declarat că nu l-a furat nimeni, l-am dus la reparat. Tot ce avem noi e jumate-jumate, așa e firesc. Laur a uitat că am muncit și eu. A uitat și le vrea pe toate… Eu nu am permis, nu mă dau cu ski jet-ul, nu mă interesează, dar copiii… De ce ai vrea să iei ski jet-ul ? (…) Tu, ca tată, ca bărbat… Mai bine te duci pe străzi de nebun, iei 3 job-uri, dar nu iei nimic ce este al copiilor tăi. (…) Crede-mă că ieri stăteam și mă bucuram că pot să fac o curte superbă, abia așteptam să vină Bebe de la recuperare, să vadă. Și m-a vazut pe net, la poliție dând declarații că n-a furat nimeni ski jet-ul. Mi se pare că e din ce în ce mai rău ceea ce se întâmplă. (…) E comentator la un post de televiziune. I-am zis: «Nu te face de râs! Încearcă să devii comentator, încearcă să faci ceva. Lasă-ne, că am înnebunit !» (…) Are un anturaj gen Gabi Oprea. Vin pe lac, se plimbă : «ah ! Vezi că a mai pus Prodanca un plamier.» Gândește-te un anturaj cu Dan Tocaci, domnul Hidec, Gabi Oprea… Am și zis: puneți numele lui Gabi Oprea și vedeți mafia pariurilor, etc. 

 

Ne-am intrebat cum de a ajuns în această situație, cum de a permis acestor oameni menționați să fie în continuare lângă el. Cum a ajuns el să fie executat silit ? Nu am auzit până acum ca mare antrenor să fie executat silit. Când era lângă mine, nu a existat. Nu am înțeles niciodată cum a ajuns așa într-un timp foarte scurt. 

 

Mihai Rotaru gestionează 50% partea lui. 50% din tot ce are e cu poprire. De ce să ajungi așa ? De ce să nu poți să îți vezi copilul 3 ani ? OK, ai mințit foarte mult că Anamaria obstrucționează, că nu îl lasă pe cel mic.. care are 16 ani. E bărbat! Dacă vrei să îl vezi, te duci la antrenament, la școală…” 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Stiri



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel