Anamaria Prodan, motivul pentru care nu a fost la termenul de astăzi al procesului de divorț: "Reghe, săracul, se afundă total"
Data publicării:
Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care nu a fost prezentă la termenul de astăzi al procesului de divorț. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt principalul subiect de discuție pe primele pagini, de foarte mult timp. Cei doi sunt în curs de divorț, iar astăzi un nou termen al procesului de divorț, dar nici unul dintre ei nu s-a prezentat. Ulterior, impresara a explicat de ce a lipsit și astăzi și a lansat încă un mesaj dur pentru soțul ei.

Anamaria Prodan, motivul pentru care nu a fost prezentă la procesul de divorț de astăzi

Anamaria Prodan a declarat că nu s-a prezentat la procesul de astăzi, deoarece este plecată din țară. Mai mult decât atât, impresara a transmis că Laurențiu Reghecampf  i-a deschis numeroase procese pentru a mai câștiga niște bani de la ea, însă nu o interesează.

'Eu sunt plecată din țară. Nici nu știu ce proces este. Reghiță mi-a deschis atât de multe procese din disperarea de a mai lua niște bani de la mine încât le-am pierdut șirul.

El, săracul, se afundă total. Să meargă pe la procese că-l râde toată țara.

Reghe trăiește în lumea lui mică. Iese pe stradă cu amanta cu ochelari de soare și șapcă. E dat afară de peste tot. Când l-am lăsat a terminat și cu meseria, și cu bărbația și cu demnitatea', a zis ea.

Anamaria Prodan, sfat pentru Laurențiu Reghecampf, în plin proces de divorț

Vedeta a ținut să îi dea și un sfat soțului său, cu care se află în curs de divorț. 

'Ne abținem enorm să nu dăm toate cărțile pe față. Am să-i dau un sfat lui Reghe. Familia nu se fură, nu se lasă pe drumuri! De familie ai grijă pe viață dacă ești bărbat.

Dacă ești bărbat lași totul în urmă copiilor și familiei și pleci cu capul sus și cu amanta și cu oricine! Asta, dacă ești bărbat. Dacă nu…DISPARI URGENT', a mai zis ea, potrivit spynews.ro.

Carmen Harra desființează noua relație a Anamariei Prodan

Carmen Harra a fost invitată în emisiunea „Online story” a Corneliei Ionescu, unde a vorbit despre viitorul amoros al Anamariei Prodan. Celebra clarvăzătoare spune despre relația secretă a impresarei că ar fi una de tranzit, care nu va duce nicăieri. 


„Atunci când treci printr-un divorț care încă nu s-a soluționat și treci cu inima frântă îți dai seama că următoarea relație în care tu vrei să intri este afectată de stările tale precedent.

Tu nu te-ai vindecat, încă ești rănit, încă ai niște sentimente în tine. Relația următoare este una tranzitorie, nu se construiește într-o stare în care nu poți să construiești ceva. Eu nu cred în nimic din relația următoare a ei, nu cred că aceasta duce la nimic, este un foc de paie, este o modalitate de a-și face ei bine în sufletul ei, că a găsit un om mai puternic, mai frumos, mai înalt, are mai mulți bani.


Că relația asta o să ducă undeva, absolut nu. Nu vreau să par negativă. Îi trebuie un timp să aducă pe cineva în viața ei și asta nu se întâmplă așa de repede. Este de neconceput ca aceasta relație să ducă undeva la stabilizarea ei. În timp va veni și asta, dar nu acum și nu în relația asta.

Când tu ești rănit, când pe tine te doare tot ce s-a întâmplat, este imposibil să pretinzi că totul ți-a trecut și că ai găsit omul vieții tale. Lucrurile nu merg chiar așa. Aș vrea să cred că ăsta este un adevăr și aș vrea, din tot sufletul meu, că o iubesc, că este fata celei mai bune prietene ale mele, Ionele Prodan, cu care am fost colegă de scenă ani în tinerețea mea și cred că mama ei, de acolo de unde e, și-ar dori ca ea să găsească omul ideal. Eu, personal, cred că omul ăsta doar îi vindecă rana pe moment, ce se va întâmpla în timp rămâne de văzut, dar nu cred prea mult în relația asta, deși aș vrea, dar nu pot”, a declarat Carmen Harra pentru WOWnews, potrivit Wowbiz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Anamaria Prodan  divort  laurentiu reghecampf  proces 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel