Ce sacrificii face Anamaria Prodan pentru noua relație: "Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil"
Data publicării:
Anul care a trecut a fost un an greu pentru Anamaria Prodan. Divorțul de cel pe care îl numea „Soarele” ei, Laurențiu Reghecampf, procesele în care cei doi se judecă, agresiunile și vorbele grele strigate prin presă sunt doar câteva dintre provocările pe care a trebuit să le gestioneze impresara. Însă, de curând aceasta s-a afișat în lume, cu un look nou și cu vești bune despre viața sa.

 

Prezentă la premiera filmului “Haita de acțiune”, Anamaria a afișat un look de puștoaică, cântărind doar 56 de kilograme, adică fix cât avea atunci când l-a cunoscut pe fostul ei soț.

"M-am consumat, dar bine că a trecut acum!"

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum!

Mi-am dorit să ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect. Sunt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc zilnic”, a declarat frumoasă impresara, conform Click.

"Noul iubit nu vreau să-l arăt"

Dar, se pare că noul look a venit și cu un nou iubit pentru fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Sătulă să își etaleze viața în public, prin tabloide și reality show-uri, Anamaria a ales de această dată o abordare nouă, în ceea ce priveste viața ei personală, și anume discreția.

„Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău! Nu mă mai interesează că lumea vorbește. Despre iubitul meu. Despre viața mea. Dacă mă iubesc sau urăsc la fel.

Nu e treaba mea. La vârsta mea, vreau să trăiesc frumos fără ură, fără circ, fără nenorociri în viața mea, fără drame! Am tot ce îmi doresc și pentru asta mulțumesc și în culcare și în sculare”, a declarat ea, conform aceleiași surse.

"Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil"

Întrebată care sunt, totuși, cauzele acestei schimbări radicale de look, agenta FIFA, a mărturisit că, totuși, și noul și misteriosul iubit are un aport important:

„Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil. Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu”, a declarat această conform ego.ro.

Rețeta ei de slăbire este, în schimb, una simplă și nu o ține secretă:

„Beau doar apă plată, atât. Pentru mine fericirea înseamnă să stau cu copiii mei, cu Sarah care a venit cu mine în seară asta (nr. la premieră filmului Haită de acțiune), cu cealaltă, și cu bebele meu, să-i văd mari și fericiți. Sunt mândră de copiii mei și ei sunt mândri de mine”, a mărturisit această, conform aceleiași surse.

"Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect"

Și cum dragostea aduce cu ea liniște și fericire și vechile probleme, pe care le-a avut cu fostul soț nu mai par a fi la fel de importante pentru ea, focusul fiind pe prezent și ceea ce trăiește acum:

„Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Sperăm că fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și să închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis.

Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut că judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată”, a replicat impresara, conform Click.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Cristina Nacar
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  laurentiu reghecampf  noul iubit 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”




pixel