Anamaria Prodan NU vrea să renunțe la numele de Reghecampf: Ăla e numele meu
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan a dezvăluit de ce nu își schimbă numele de pe rețelele de socializare, acum că nu mai este într-o relație cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan este în plin divorț cu încă actualul ei soț. Aceasta a spus, în repetate rânduri, faptul că speră ca totul să se termine cât mai repede, pentru a putea în sfârșit să-și afișeze noua relație. Totuși, mai există un lucru care a stârnit curiozitatea tuturor. Chiar dacă, în curând, se va încheia totul oficial între ea și celebrul antrenor, aceasta folosește încă numele de Reghecapf. În acest sens, Anamaria Prodan spune că nici nu va renunța la el prea curând. 

„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a povestit Anamaria Reghecampf pentru EGO.ro.

Ce spune Anamaria Prodan despre coafura care a făcut-o celebră

Pentru foarte mult timp, impresara a avut o coafura foarte deosebită, diferită de orice ar fi avut cineva la acea vreme. Aceasta avea părul scurt, pe care îl purta mereu sub formă de "palmier", dezvăluind faptul că ideea i-a aparținut exclusiv ei.

„Eram în America și am vrut ceva al meu pentru că nu îmi plăcea absolut nimic din tot ce îmi făceau stiliștii. Mi-am luat eu un aparat de creponat și mi-am inventat așa părul.”, a dezvăluit ea.

De ce impresara nu și-ar fi dorit să îi calce pe urme mamei ei

Ionela Prodan a fost o îndrăgită artistă de muzică populară. Cu toate acestea, Anamaria Prodan, pe lângă faptul că nu îi moștenește talentul, spune că nici nu s-ar fi văzut să urmeze această carieră. Un principal motiv este pentru că aceasta și-a dorit să-și creeze propriul nume și să nu fie asociată cu altcineva, indiferent dacă era vorba despre mama ei.

"Eu mi-am ales alt domeniu față de mama și nu muzică, pentru a avea propriul nume. Probabil pentru că faptul că am un caracter așa de puternic a fost norocul vieții mele, pentru că m-am născut într-o așa familie. Eu n-am încercat să cânt Bebe cântă foarte bine.", a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  impresara  nume  reghecapmf  vedete 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel