Anamaria Prodan, o nouă plângere din partea lui Laurențiu Reghecampf: Ne e milă de el
Data publicării:
Anamaria Prodan a primit o nouă lovitură din partea celebrului antrenor, chiar după ce aceștia au ieșit din sala de judecată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit pe 4 aprilie, la Judecătoria Buftea, unde a avut loc a doua înfățișare în procesul de divorț. Chiar dacă impresara își dorește ca totul să se termine cât mai repede, iar divorțul să fie pronunțat cât mai curând, aceasta a primit o nouă lovitură, din partea soțului ei. Chiar după ce a ieșit de pe ușile sălii de judecată, Reghecampf s-a dus direct la secția de poliție, pentru a depune o nouă plângere. 

"Am fost anunțată că Reghe a depus azi o nouă plângere la Secția 2 de poliție. Mare îți e Grădina, Doamne! Ne e milă de el.", a scris Anamaria Prodan, pe instastory.

Anamaria Prodan a venit la proces, împreună cu copiii

Impresara nu s-a afișat singură la proces, ci însoțită de Sara, fiica ei din căsnicia anterioară, și de Bebe, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Nici antrenorul nu s-a lăsat mai prejos, venind însoțit de fiul său, Luca. Acesta ar fi trecut pe lângă copiii săi, fără să-i bage în seama, și a intrat direct în sala de judecată.

„Noi îl cunoaștem foarte bine, el este într-un hău, într-o gaură foarte adâncă. El își va da seama despre toate lucrurile astea. Toată lumea ne spune că este foarte târziu. Toți prietenii ne spun: Ana, vezi că o să vină la un moment dat. Noi știm că o să vină. Noi știm că o să i se facă dor. N-are cum să nu iubească. Nici noi nu putem să spunem că nu-l iubim. L-am iubit dumnezeiește pe el. El a fost soarele familiei noastre. Ce a putut să facă el din viața lui, asta nu o să înțelegem noi niciodată”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit ProTV.

"L-aș întreba pe tata de ce a ales calea asta"

Fiul cel mic al cuplului s-a arătat a fi foarte dezamăgit de tatăl lui, mărturisind faptul că îi duce dorul lui Laurențiu Reghecampf.

"De când sunt mic a fost cu mine și n-am cum să uit de el. Încă mi-a dor de el, să vină la mine, dar vă dați seama...mie îmi plăcea cel mai mult când venea la meciuri și îmi zicea unde ai trebuie să progresez, unde sunt mai slab, unde sunt mai bun, alea sunt lucrurile de care îmi este mie cel mai dor. Niciodată nu m-am gândit că ar face asta, dar mereu ești surprins în viață. El nu a vrut să facă pasul spre împăcare, deci am renunțat la un moment dat. Am încercat de câteva ori și când îți dai seama că nu vrea, n-ai ce să faci, trebuie să lași speranța. L-aș întreba pe tata de ce a ales calea asta.", a declarat Bebeto, pentru PrimaTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  bebeto  ce spune  divort  laurentiu reghecampf  proces  regreta  scandal 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel