Horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Daniela Simulescu a dezvăluit...
Anamaria Prodan nu ratează niciun moment prin care își poate comemora mama și prin care poate împărți diferite alimente, preparate pentru sufletul ei. Ionela Prodan s-a stins din viață în 2018, după o luptă grea cu problemele de sănătate care nu au avut, din nefericire, vreun leac. Astfel, anul acesta de Sfântul Ioan, când cea care i-a dat viață ar fi trebuit să-și serbeze ziua de naștere, impresara a mers la cimitirul unde Ionela Prodan își duce somnul veșnic pentru a împărți pachete cu mâncărurile pe care mama sa le îndrăgea cel mai mult. După cum a obișnuit deja, vedeta nu s-a uitat la bani și a pus în pungi fel de fel de delicatese, precum ar fi caviar sau rodii. De data aceasta însă, impresara a fost mult mai discretă, dorindu-și să-și comemoreze mama în liniște.
„Mamei mele îi plăceau foarte tare icrele negre. Am pus în pachete exact ce mânca ea. Nu am făcut din asta o știre. Nu m-a interesat ce comentează lumea.
Am împărțit tuturor ceea ce iubea ea. Atât și nimic mai mult. Pentru mama mea și în amintirea ei nimic nu este prea mult sau prea scump. Nu m-a interesat niciodată și nici nu o să mă intereseaze vreodată. Nici pe mine, nici pe ai mei!
Gabriela Lucuțar a fost la înălțime. Lipită mereu de mine. Ca o soră. A făcut ceva minunat și de această sărbătoare în cinstea mamei mele“, a declarat Anamaria Prodan, potrivit click!.
Dacă acum, evenimentul a fost unul extrem de restrâns, în 2022, când regretata interpretă de muzică populară ar fi trebuie să împlinească 75 de ani, fiica sa a ales să organizeze un eveniment răsunător, prin care cât mai multă lume să-și aducă aminte de numele Ionelei Prodan. Astfel, la vremea aceea a fost pus în scenă un adevărat spectacol, la care au fost invitați mai mulți foști colegi de breaslă de-ai artistei, iar meniul a fost unul cât se poate de autentic românesc. Cei invitați la parastas au primit, astfel, de la mici și ciorbă de fasole, până la mămăligă și sarmale pregătite chiar acolo, de cei mai iscusiți bucătari.
„Se vor face sarmale, la pirostrii, la fața locului, le vom mai da un clocot acolo, în cimitir. Va fi și mămăligă. Se vor face și mici, la grătar. Se pregătește și ciorbă de fasole cu ciolan. Va fi meniu românesc. Vom face 250 de sarmale, vreo 150-200 de mici și în jur de 80 de porții de ciorbă de fasole, e un ceaun din acela mare. Vor fi, normal, brânză, ceapă și slănină pentru amatorii de asemenea lucruri.
Am vorbit cu doamna Elena Merișoreanu și mi-a spus că i-a chemat pe Corina Gheorghe, Ștefania Rareș, Constantin Măgureanu, Ionuț Sidău, Petrică Pană, Valeria Arnăutu, Mărioara Man, Mărioara Lincan, Ruxandra Pitulice, Marin Cornea, Ilie Roșu și alții. Toți au confirmat că vor veni, iar Maria Cârneci așteptăm să confirme. Va fi și cor, vom instala și o stație de sonorizare, tragem curent, am primit și aprobările necesare. Vor cânta toți câte o piesă, două în memoria Ionelei Prodan. Ionuț Sidău, cel care imită vocea artiștilor de muzică populară, va face o piesă de-ale Ionelei Prodan, ca și când ar fi ea acolo”, a declarat atunci organizatoarea parastasului, potrivit fanatik.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Daniela Simulescu a dezvăluit...