Anamaria Prodan, petrecere de zile mari pentru fiica sa cea mică, Sarah. Tânăra a împlinit 24 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan a organizat o petrecere de zile mari cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Sarah. Tânăra a avut parte de o surpriză pe cinste și un tort uriaș.

Este o zi cu totul specială în familia Anamariei Prodan. Fiica sa cea mică, Sarah, își sărbătorește ziua de naștere. Tânăra a împlinit 24 de ani și a avut parte de o surpriză pe cinste din partea mamei sale. 

După ce în urmă cu aproximativ o săptămână Anamaria Prodan a organizat o petrecere de zile mari pentru fiul ei, Bebeto, cu ocazia zilei sale de naștere, vedeta nu s-a lăsat mai prejos nici de ziua fiicei sale, Sarah. Aceasta a împlinit 24 de ani și a fost așteptată de către mama sa cu o surpriză incredibilă. 

„La mulți ani, fetița mea de vis!”

Sarah a avut alături familie și prietenii, iar drept cadou a primit un tort alb, uriaș, cu mai multe etaje și un buchet imens de trandafiri roșii. Anamaria Prodan a postat, pe pagina sa de Instagram, un videoclip cu mai multe momente din timpul petrecerii, dar și un mesaj emoționant pentru fiica sa. 

„La mulți ani, fetița mea de vis! Mulțumesc prietenilor mei dragi, care m-au ajutat să fac această surpriză minunată copilului meu”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Andrei Bănuță, despre viața sa amoroasă. Ce nu ar ierta într-o relație

În urmă cu câteva zile, Bebeto, mezinul familie, a împlinit 16 ani. Băiatul a avut parte de o mulțime de invitați și o petrecere pe cinste. Cu toate acestea, tatăl său nu a fost prezent la vila din Snagov, acolo unde a avut loc evenimentul.

„Simți uneori că vrei să intri în pământ”

Acum două săptămâni, invitat la podcastul Anamariei Prodan a fost chiar fiul acesteia, Bebeto. Acesta a vorbit despre divorțul părinților și cum l-a afectat acea perioadă.

„Te simți singur. Să zicem că mama ta se gândește la ale ei, tatăl tău se gândește la alte chestii și tu rămâi singur acolo. Simți uneori că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Și e normal, cred că așa se simte toată lumea care a trecut printr-un divorț. Nu o să fac niciodată ce s-a întâmplat pentru că am stat foarte mult cu tine și mi-am dat seama cât de greu este pentru o femeie. Sunt chestii care te construiesc, în special pentru că eu eram în anii ăștia în care crești. Nu m-am schimbat pentru că mereu am avut aceeași gândire, mereu te-am respectat pe tine cel mai mult”,  a declarat Bebeto, la podcastul „Eu sunt Anamaria Prodan”. 

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, petrecere de zile mari pentru fiul ei. Bebeto a împlinit 16 ani

Într-o intervenție avută în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Anamaria Prodan a mărturisit că Bebeto a fost nevoit să se maturizeze mai devreme decât alți copii, din cauza perioadei grele prin care a trecut, cauzată de divorțul părinților săi. Impresara spune că fiul său poate fi un exemplu pentru alți copii care au trecut prin situații asemănătoare, fiind foarte mândră de el și de felul în care a crescut. Ba mai mult, Anamaria Prodan a declarat că cel mic a învățat din experiența familiei sale și va fi un bărbat care își va respecta și idolatriza soția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Antena 1

Danny Boy și Mădălina de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ispita a făcut anunțul

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Antena 1. Captură video: YouTube/Kanal D

S-a aflat câți bani primea lunar Simona Gherghe la început de carieră în televiziune. Teo Trandafir a rămas uimită: „Erai pe opulență”


Care este unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

Mai mulți jucători din țara noastră sunt remarcați, după...



pixel