Anamaria Prodan, plângere penală pentru Laurențiu Reghecampf: „Îi amenință pe toți, îi bagă în portbagaj”. Impresara a cerut ORDIN de protecție
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție împotriva lui Laurențiu Reghecampf, asta după ce, cu o zi înainte, declarase că are de gând să mai deschidă un al doilea dosar penal pentru acesta. 

Într-un interviu pentru Antena Stars, înregistrat marți, 22 februarie, și difuzat miercuri, 23 februarie, Anamaria Prodan spunea că are de gând să deschidă un al doilea dosar penal împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta susține că fostul ei partener îi amenință cunoscuții ca să depună mărturii împotriva ei. 

Anamaria Prodan susține că Reghe îi amenință prietenii


„Ți-ai bătut joc de două familii în viața ta și ai ajuns un bunic, la 50 de ani, lângă o fată de 29 de ani. (...) Ai tupeu să vorbești urât de mine? Ajung eu, Anamaria Prodan, să mă sune băieții să-mi spună: Băi, Anamaria, ăstă mă sună, mă amenință că mă cheamă la proces să zic eu de tine, că ai bătut pe nu știu cine, că erai cu Alexa. Tu îți dai seama cu ce se ocupă băiatul ăsta?

Deschid un al doilea proces penal, în primul rând pentru faptul că a zis că sunt cel mai bun hacker, doi la mână, plângere penală pentru ceea ce face acum, că sună lume din oraș, îi amenință pe toți, îi bagă în portbagaj. Omul ăsta a ajuns într-un hal, să amenințe femei că le bagă în portbagaj. Femeile au amintiri cu iubita lui. Ce putem noi să facem dacă fetele astea au fost împreună, au trăit cu această fetiță, la modul că mergeau peste tot cu ea și știau. 

Omul ăsta nu dă un leu în casă, de ani de zile. Știi că omul ăsta îi pune băiatului lui, din familie de milionari, o dată la 4-5 luni, 100 de euro”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.


Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție împotriva lui Reghe

Tot miercuri, sexxy impresara a mers la secția de Poliție, unde a cerut un ordin de protecție împotriva lui Laurențiu Reghecampf.

”Acum am plecat de la sediul Poliției, am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire. Consider că e mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, oamenii de la Poliție au văzut, înjurături, amenințări, că ne omoară în casă”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV, potrivit SpyNews. 

Carmen Harra, SFAT pentru Anamaria Prodan: „Și sufletul mamei ei și-ar dori același lucru”


Motivul pentru care divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a suferit amânări


„Primul termen, de la Buftea, s-a amânat. Avocații ei au avut COVID. Avem termen în aprilie și sper să se rezolve cât mai repede. Eu am introdus cererea de divorț. Nu vreau partaj și i-am dat dreptul să-l crească pe Bebe (n.r- Laurențiu jr, fiul lui Reghecampf cu Anamaria). Dacă nu poate, îl iau eu. Mi-ar plăcea, dar știu că poate s-o facă.

Am stat căsătoriți aproape 15 ani, dar am zis că e mai bine să spunem stop decât să avem momente neplăcute în familie. Am avut probleme în ultimii ani, am încercat să trecem peste, dar nu s-a putut. Când nu mai e iubire, când lucrurile nu sunt așa cum trebuie și intervin certurile, e dificil.”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan lăsată Anamariei: Au fost momente când ne-a dat bani


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: amenintari  Anamaria Prodan  divort  dosar penal  ordin protectie  reghecampf 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel