Anamaria Prodan, prima reacție după acuzațiile lui Reghecampf legate de procesul de divorț și Bebeto
Data publicării:
Laurențiu Reghecampf a vorbit public despre mai multe „probleme” pe care i le-ar face fosta soție. Este vorba despre sute de mii de euro, procesul de divorț și custodia sau programul pentru Bebeto - fiul lor. În același timp, Anamaria Prodan a transmis o postare cel puțin sugestivă la adresa sportivului.  

În decursul ultimelor zile, Reghecampf a fost prezent la podcasturi precum „Ameritat cu Nasrin” și „Un podcast mișto by Bursucu”, acolo unde a făcut acuzații grave la adresa fostei soții.

Printre altele, Reghecampf acuză că i-au dispărut barca de 200.000 de euro și jetski-ul, pe care le-a lăsat în garajul obișnuit. El a mai spus că cea mai mare temere este de a nu se produce un accident cu acestea în lipsa lui, purtând întreaga responsabilitate în calitate de deținător. De aceea, el a depus plângere penală la Poliția Ilfov, nespecificând că Anamaria Prodan i-ar fi luat bunurile. A făcut acest lucru pentru a se asigura că „este notată” dispariția și că, în eventualitatea unei tragedii, nu va fi tras la răspundere.

De asemenea, Bebeto este un subiect intens și foarte sensibil pentru cei doi foști soți, Anamaria Prodan dorind custodia integrală, timp în care Reghe acuză că nu „este lăsat să discute necontrolat cu fiul său”. Mai mult, a mărturisit ieri și că relația cu Bebeto nu e una bună, dar că are încredere în trecerea timpului și, odată cu ea, maturizarea lui Bebeto, cu care „va avea o discuție între 4 ochi, asigurându-se că nu va fi controlată”, făcând cel mai probabil referire la Anamaria Prodan.

De-a lungul timpului, războiul Reghe-Prodan a fost pe primele pagini ale ziarelor, iar urmările părăsirii Anamariei Prodan de către antrenorul de sport nu au fost ușoare pentru el. 

Reghe a ales să continue viața cu Corina Caciuc, cu care are și un copil și cu care va urma să se căsătorească după ce termină cu procesul de divorț cu Anamaria Prodan. Cel mai probabil, acest proces va avea o durată foarte lungă, nefăcându-se încă nici măcar partajul bunurilor. Mai mult, Reghe a mai acuzat în decursul zilelor trecute că „Anamaria Prodan prelungește nejustificat procesul de divorț prin tot felul de căi”, că ea ar „planifica și urmări fiecare pas”.

Cine te bârfește...

Totuși, acuzațiile făcute de Reghecampf au ajuns cel mai probabil la urechile impresarei din lumea fotbalului, astfel că ea a postat un reel pe Instagram care e cel puțin sugestiv.

În videoclip este Lidia Fecioru care vorbește despre bârfă, spunând că „Dacă cineva te bârfește, pe la spate, este în... spate. Tu oricum ești în fața lui. Nu poate să te bârfească decât dacă e invidios”.

Momentul postării coincide cu momentul declarațiilor lui Reghe în public.

Relația cu Bebeto nu este înspre bine

„M-ai întrebat cum mă simt acum. Mă simt foarte bine, trăiesc momentul. Mă gândesc la băieții mei, mă gândesc la Corina, mă gândesc la oamenii care îmi sunt apropiați. Bineînțeles, cu Bebeto relația încă nu este 100% în regulă, dar cu siguranță, în scurt timp, relația va intra pe un drum normal”, a spus Reghe, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

„E spre bine?”, a întrebat Nasrin, referindu-se la relația pe care o are selecționerul cu Bebeto.


„Nu e spre bine deocamdată, dar sunt sigur că el va crește, va înțelege lucrurile și vom avea la un moment dat o discuție amândoi, fără să fie controlată de nimeni. Nici nu vreau să intru în acest subiect pentru că nu îmi face plăcere”, a răspuns Reghe, ferindu-se de aducerea altor informații legate de subiectul cu Bebeto.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz

Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Mircea Badea a încins Internetul! Cum poate să arate...


DC Media Group Audience

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va renaște /video

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani

Instagram/ Bogdan de la Ploiești, Florin Salam

Scandal între regii manelelor din România. Acuzații dure: Florin Salam l-a dat afară de la un eveniment pe Bogdan de la Ploiești

Captură video: YouTube/WOWnews. Captură video: TikTok/Jador

Camelia, sora lui Jador, a rupt tăcerea. Ce a spus când a fost întrebată ce se întâmplă între manelist și Oana Ciocan: „El a decis”

Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir, comentariu asupra căsătoriei dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: „Păi de ce crezi că l-a ales?”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. Daniela Simulescu: Zodia care va avea parte de un an minunat




Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Mircea Badea a încins Internetul! Cum poate să arate...

pixel