Anamaria Prodan, primele declarații despre Tudor Oros, tânărul cu care a petrecut Revelionul: „Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept”
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan a vorbit despre bărbatul în compania căruia a petrecut noaptea de Revelion.

Anamaria Prodan a  petrecut Revelionul în Dubai, alături de mai mulți prieteni, printre care și Tudor Oros, tânărul misterios la brațul căruia s-a și fotografiat. 

Potrivit Spynews, tânărul misterios se numește Tudor Oros și locuiește de șapte ani în Duba. A studiat în Marea Britanie, fiind un antreprenor de succes, dar totodată și director executiv care conduce tot grupul de firme Carfax Education, locate în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.

Mai mult decât atât, are legătură și cu platforma de Online Education care implementează tehnologia Blockchain prin programul Learn to Earn, afacere în care este implicată și Anamaria Prodan, ca investitor și partener. 

 
Ce spune sexy impresara despre bărbatul cu care a apărut la braț

Anamaria Prodan îl descrie pe Tudor Oros drept un bărbat „super inteligent, integru, deștept”. Deși nu a dezvăluit dacă între ei există o relație dincolo de cea profesională, vedeta pare extrem de încântată de compania tânărului, despre care spune că a impresionat-o. 

 

„Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine”, a declarat Anamaria Prodan pentru SpyNews.ro.

 

Anamaria Prodan, Revelion de lux, alături de un tânăr misterios: „Dacă nu arătați ca Tudor, sunteți măscărici”. Cine este bărbatul cu care s-a afisat sexy impresara

 


Mai mult, sexy impresara a mers mai departe cu declarațiile și a afirmat că viața ei merge înainte extrem de frumos. Un motiv important ar fi oamenii cu care se înconjoară, printre aceștia numărându-se și tânăruș Tudor Oros. 

„V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai :) Este mândria românilor!“ a mai spus vedeta pentru sursa citată.


Carmen Harra, previziuni despre viitorul Anamariei Prodan
 

Ce-i rezervă destinul Anamariei Prodan


În urmă cu câteva luni, Carmen Harra a declarat pentru impact.ro că vede o mare fericire la orizont în viața Anamariei Prodan. Aceasta afirmă că sexy impresara își va reface viașa alături de un partener mai tânăr. Nu se știe însă dacă vor ajunge și la căsătorie. 


„Numerologia arată că Anamaria vrea să își refacă viața, își va găsi un partener mai tânăr, dar cel mai probabil nu va mai face pasul spre căsătorie pentru a-și securiza averea. Ea ține foarte mult la bani. Și, tot conform codului ei divin, nu va mai avea alți copii.


Este devastată de această despărțire, dar se străduiește să salveze aparențele și este o femeie puternică, va depăși cu bine situația. În fața karmei nu poți face nimic să o oprești când te-a lovit. Vorbim în acest caz de karme nerezolvate, moștenite din vieți anterioare. Dacă se rezolvă, karmele nu se mai repetă. Însă karmele nerezolvate se repetă la nesfârșit, inclusiv în viețile viitoare.

Ei s-au mai întâlnit, s-au mai confruntat și în vieți anterioare, dar n-au înțeles cum să-și rezolve karma și aceasta se tot repetă. Șansa lor este să-și rezolve karma într-o viață viitoare', a declarat Carmen Harra pentru Impact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  barbat  revelion  tudor oros 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel