Anamaria Prodan, RĂZBOI cu Laurențiu Reghecampf: „Să returneze ceea ce a sustras familiei. Să DISPARĂ pentru totdeauna”
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan a publicat o nouă serie de imagini cu iubita lui Laurențiu Reghecampf și face o nouă serie de acuzații la adresa celebrului antrenor.

În acest weekend, războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a adâncit și mai tare. Totul a început de la declarațiile făcute de mama Asianei, Silvana Peng, cuscra celebrului antrenor, care a spus despre Corina Caciuc că nu ar fi potrivită pentru acesta. Declarațiiile femeii au fost susținute de Anamaria Prodan, care a felicitat-o public pe aceasta pentru părerea sa. 

„După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat. Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?​”, a povestit Silvana Peng, pentru Fanatik.

Replica antrenorului:

Imediat după ce a fost pus la zid de cuscra sa, Reghecampf a publicat pe rețelele de socializare un video cu ecografia bebelușului pe care îl poartă în pântec iubita sa, apoi i-a dat replica Silvanei Peng, acuzându-și fosta soție că ar fi influențat-o pe aceasta să declare acele lucruri despre el. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)


''Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei. Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare. Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre - eu, Corina - îi acordă Asianei și iubire, și respect. Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa'', a scris Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare.


''Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.
Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea. Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ”prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui.
În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!'', a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)


Anamaria Prodan nu vrea să mai audă de Laurențiu Reghecampf


După ce a văzut imaginile cu ecografia bebelușului și declarațiile Silvanei Peng, Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații.

"Să-i dea Dumnezeu mult noroc copilului și o viață de vis. Ce doresc copiilor mei, îi doresc și copiilor lui Laurențiu. El nu are nici o vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui.", este mesajul scris de Anamaria Prodan pe pagina ei de Instagram, ca reacție la clipul postat de soțul ei. 

"(...) Nu avem nici o treabă cu amanta. Dacă nu era asta, era alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta și acest copil nevinovat în scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii. Istoria se repetă!", a mai scris aceasta.


 Aceasta a postat și câteva imagini din trecut care o au ca protagonistă pe Corina Caciuc, îmbrăcată sumar. Sexy impresara spune că nu are nimic cu iubita lui Reghecampf și că e conștientă că ea nu are nicio vină pentru această situație și dă vina pe antrenor pentru tot scandalul în care se află. Mai mult, vedeta își acuză soțul că ar fi sustras bunuri din averea comună și îi cere să le înapoieze și apoi să dispară pentru totdeauna. 

„Amanta sotului meu nu are nici o vina Pt mascarada lui Reghecampf. Ca multe alte fete caută un loc cald si o familie ! O felicitam Pt îngerașul din burtica si ne rugam Pt el sa nu pățească ce a pățit reghe Jr cu tatal lui. Pozele primite cu amanta sotului meu CACIUC nu s plătite de Mine sau de copiii mei! stim ce născocește sotul meu.Ne am obișnuit sa Vb urat de noi in oraș sa ne blameze , sa dea vina pe noi Pt trecutul amantei lui, sa amenințe prietenii comuni ! Nu judecam pe nimeni căci viața amantei nu este problema noastră a familiei. Dreptul la liberă exprimare însă o sa l folosim mereu Nu o cunosc pe doamna SILVANA PENG , cuscra domnului reghe si nu am Vb niciodată cu dansa. Știe ca mama probabil cu cine are de a face. Repet! Mesajul este poate șoc Pt reghe! Nu amanta aceasta are vina Pt situația macabra in care se afla el ! Este doar vina domniei sale!Dacă nu era aceasta amanta era alta. Cum au mai fost multe. Problemele lui Reghe le vedeți azi. Vedeți ce bine se descurca ca antrenor. Va dati seama ce impresie au jucătorii de el. Ce exemplu demn de urmat este el. Faptul ca nu are treaba cu fotbalul de cam multă vreme , ca i pleacă oamenii din staff , ca are activități mass media ! Rușinea țării cum îl numesc cei de acasa si băiatul lui cel mic pe care îl înregistrează si forțează sa facă poze pt a le posta pe Instagram… poze făcute cu forța sa dovedească oare ce in proces :) ! Problema lui Reghecampf este mare. Nu înțelege ca cel mai simplu este sa înapoieze ce a furat familiei si sa dispară forever. Concluzie! NU NE INTERESEAZĂ TRECUTUL SAU VIITORUL AMANTEI. NU NE INTERESEAZĂ LUMEA IN CARE A CĂZUT REGHE! AMANTA CACIUC NU EXISTA PT FAMILIA MEA SI NIMENI NU SE INTERESRAZA CUM INSINUEAZĂ REGHE DE EA. L AM RUGAT PE REGHE ATÂT. SA RETURNEZE CEEA CE A SUSTRAS IN ANI FAMILIEI SI DUPĂ SA DISPARĂ FOREVER SI DIN AMINTIRILE NOASTRE”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare, în dreptul imaginilor cu Corina Caciuc. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

 

Ulterior, sexy impresara a reacționat și la declarația lui Reghecampf cu privire la criticile aduse de Silvana Peng. Anamaria Prodan spune că nici nu o cunoaște pe aceasta și că niciodată nu a încercat să înfluențeze pe nimeni în acest scandal. 

„Săracul Reghe, ne este foarte mila de el, dar nu-l putem ajuta mai mult decât am făcut-o! Omul nu poate să și asume faptul că amantă are un trecut mai zbuciumat. Omul încearcă să arunce pe mine și pe copii mizeria lui. NU O CUNOSC PE DOAMNA PENG ȘI NU AM VORBIT VREODATĂ ÎN VIAȚA MEA CU DANSA ! NICIODATĂ NU AM ANTAMAT INTERLOPI SĂ I BĂȚ AMANTĂ LUI REGHE , NICIODATĂ NU M AM INTERESAT CE FACE REGHE SAU AMANTĂ,NU AM ÎNVRĂJBIT COPIII ÎMPOTRIVĂ LUI REGHE , AM ÎNCERCAT SĂ L ROG PE REGHE SĂ DIVORȚAM FĂRĂ SCANDAL CU CONDIȚIA SĂ DEA CE A FURAT ÎNAPOI ,DAR SE PARE CĂ S TOATE VÂNDUTE DEJA , ÎNCASAȚI ȘI MÂNCAȚI BANII DE MULT …COPIII au REACȚIONAT FIRESC CÂND AU REALIZAT TEATRUL JUCAT DE REGHE DE ANI ! Comentariile copiilor și Interviurile au avut urmări urate / blocați toți instant și jigniți de către Reghe ! Din aceste declarațîi se vede disperarea unui “ bărbat “când realizează că se strânge latul la par ! LUCA băiatul nostru a locuit în casa doamnei PENG TOATĂ VARA ÎN TIMP CE TATĂL LUI REGHE SE DESTRĂBĂLA CU Amantă … nici capul nu l durea de Băiat ! Când nu era la doamna PENG acasă era la mine acasă cu iubita asiana la snagov. Reghe era tot dispărut din peisaj. Acum … din ce am citit și eu în ziare se pare că s a întâmplat ceva în familie … habar nu am ce reghe a Fist doborât de rușine data de doamna silvană. Că să dai asemenea mesaj să postezi asemenea poza când cuscra ta doamna PENG este supărată și înfricoșată de tine și de acțiunile tale ( asocierea copiilor doamnei PENG cu amantă caciuc)denota Nebunie ! Să asmuți practic o fetița împotriva propriei mame , să postezi ostentativ poza cu Asiana când mama ei e supărată , să insinuezi că soția ta are ceva de a face cu povestea asta … este tot Nebunie. Că “ bărbat și tata “ ai datoria mai Reghe să împaci mama cu fiica nu să insinuezi și să mimezi dragostea … căci ferească Dumnezeu … la tine nu contează vârsta … respect fata de cuscra ta nu ai, fata de familia Asianei nu ai, fata de familia ta nu ai, fata de copiii tai nu ai !!! Dar ! Ești supărat și Iți ameninți prietenii,  Soția că îi trimiți la închisoare pe toți că te ajuta frații Cherciu ( habar nu am cine s ei sau dacă s ar bagă în mizeriile Tale)

 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  corina caciuc  laurentiu reghecampf 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel