Anamaria Prodan redeschide scandalul cu Reghe. Acuzațiile pe care i le aduce: „Te împrumuți prin oraș pe la lume și te ascunzi când trebuie să dai înapoi”
Data publicării:
Anamaria Prodan a făcut noi declarații controversate la adresa fostului său soț. 

Chiar dacă părea că securea războiului s-a încheiat, Anamaria Prodan redeschide scandalul cu Reghecampf, fostul său soț și actualul iubit al Corinei Caciuc, alături de care a devenit tătic recent pentru a doua oară. Impresara a făcut mai multe declarații dure la adresa antrenorului, vorbind și despre presupusele datorii a le lui Reghe. Așadar, vedeta a început prin a scoate în evidență suma uriașă pe care fostul partener de viață trebuie să i-o plătească lui Mihai Rotaru, după ce patronul Universității Craiova a fost „părăsit” peste noapte de către acesta. 

„Vreau să fac o chetă națională să îl ajutăm pe reghiță să iasă din datorii, să-i achite patronului Craiovei, Mihai Rotaru, banii pe care i-a împrumut și banii pe care Mihai i-a câștigat în instanță... e grea viața când zâmbesc toți cum apari pe undeva. Să-l ajutăm să-și achite multe alte datorii către fini și amici..cam peste tot … căci milionarul de carton reghiță povestește prin oraș de sute de apartamente în proprietatea lui, existente doar în capul lui si povestite tuturor doar pentru a impresiona audiența și a câștiga respect.”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Salariul Andreei Esca, dezvăluit de Bobonete: „Eu atât zic că ia”

Ce spune despre proprietățile deținute de Laurențiu Reghecampf

Mai mult, chiar dacă în presă s-a vehiculat că Laurențiu Reghecampf ar deține mai multe proprietăți, Anamaria Prodan spune că aceste informații nu sunt decât niște povești pe care fostul soț le-ar fi inventat de dragul menținerii unei imagini publice favorabile. 

„E greu când nu ai avut niciodată nimic pe numele tău, nici măcar respect .. sau stați, ai avut datorită nevestei. E greu când ieși din familia Prodan.. e greu când amanetezi tot ce familia Prodan ți-a pus pe masă, e greu când te muți înapoi la Văcărești, e greu când te împrumuți prin oraș pe la lume și te ascunzi când trebuie să dai înapoi, e greu când înțelege lumea că nu ai nimic, decât niște povești …. E greu când te întreabă lumea prin oraș ce preț au cei ce stau lângă tine …e greu să decazi total în 2 ani jumătate după ce nevasta te-a construit timp de 16 ani și te-a apărat de tot și de toate .. e greu să te cunoască toată lumea din fotbal și să te râdă .. e greu să declari contracte de zeci de milioane, când nevasta le făcea și le știe la virgula, e greu să faci față unei femei numită Anamaria Prodan și să stai drept lângă ea …”, a continuat ea.

VEZI și: De ce și-a retras Daniel Buzdugan copiii de la școala privată: „Decât să dai bani de două ori...” / video

Anamaria Prodan, oferă pentru Reghe

În final, impresara s-a oferit să-i „sară în ajutor” acestuia, vorbind, vizibil ironică, despre oportunitate de muncă pe care i-o oferă acestuia. Impresara l-a adus în discuție și pe actualul său iubit, de care este extrem de mândră și pe care a ținut din nou să-l compare cu fostul ei soț, despre care susține că și-a creat imaginea pe numele său.

„E însă ușor să faci alegeri greșite în viața, să aluneci în zona cumplită a anonimatului, să te faci de râs an de an din ce în ce mai tare, e ușor când nu ai mult creier să-ți pierzi familia și copiii, e ușor să te disprețuiască aceștia … sunt multe de spus. Mă distrez teribil căci este duminică și am liber după o perioadă f încărcată .. Are noroc reghiță ca organizez cea mai frumoasă gală de box alături de iubitul meu și avem posibilitatea să-l ajutăm. Îl pot pune lângă ring să facă vânt cu prosopul campionilor mondiali. Îl rugăm doar să nu arunce și prosopul ăsta cum l-a aruncat pe al lui în meciul cu viața …adevărul ca săracul și-a aruncat prosopul. Îi ofer salariul de 2100 euro.”, a mai scris aceasta.

Citește și: Horoscop 8 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile / video

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”




pixel