Anamaria Prodan redeschide scandalul cu Reghecampf. Fostul fotbalist ar plăti mii de euro pensie alimentară
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan, acuzații grave al adresa „fostului” soț. Ce sumă ar trebui să plătească Reghecampf. Motivul pentru care spune despre Corina Caciuc că este amanta fostului ei partener.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf nu s-a stins, așa cum ar fi crezut toată lumea. Ulterior despărțirii a urmat ce e mai greu, și anume divorțul pe cale judecătorească.

Motivul invocat de Anamaria Prodan în toată chestiunea este că „fostul soț ar încerca să o stoarcă de bani”, dar nu numai el, ci și „actuala parteneră a acestuia”, spunea impresara, în podcastul Tare de Tot.

Vezi și: Anamaria Prodan, dovadă de „bogăție”, în Dubai. Au văzut-o zeci de mii de oameni pe Burj Khalifa

Numărul proceselor s-ar fi ridicat la peste cinci spune impresara, nemaiputându-le număra de la un timp.

Totodată, Anamaria se referă la Corina Caciuc drept „amanta lui Reghecampf, deoarece el încă este legat de familia Prodan, divorțul nefiind încă pronunțat”. „El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!”

Anamaria Prodan se întreabă de ce „actualul” soț nu renunță pur și simplu la procese, iar răspunul tot ea și-l dă, spunând că „vrea bani, fiind doi ani de când se roagă și impresara și avocații ei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui!”. „Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”

Vezi și: Anamaria Prodan ar fi fost cerută în căsătorie: „Trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste”. Bărbatul ar fi plătit mii de euro pentru a o surprinde

De asemenea, Click! notează că divorțul a fost amânat până în 2024:

„Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă”

Multă lume consideră că Anamaria Prodan „i-ar fi ridicat cariera”, lucru care nu face decât să pună paie pe foc pentru impresară. Potrivit acesteia, selecționerul invocă motivul „distrugerii carierei de către impresară”, la care Anamaria Prodan a comentat „Ce pot să mai spun eu acum?! Recunoștința e boală grea. Când nu ai așa ceva, nu ai caracter! Să ajungi de la Champions League, cu Steaua în cădere liberă în Arabia, cu ultima clasată, din patru meciuri are patru înfrângeri.”

Vezi și: Anamaria Prodan spune dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: „Viața mi s-a schimbat la un miliard de grade”

Impresara l-a mai citat și pe Mircea Lucescu în privința vieții de familie și celei profesionale, în cazul unui fotbalist, sugerând în același timp  un eventual „declin” al lui Laurențiu Reghecampf:

„Mircea Lucescu a spus că viața profesională a unui fotbalist e strâns legată de viața lui personală, și unde viața personală nu merge, mână în mână, cu cea profesională, declinul e aproape.

Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”, a adăugat impresara, potrivit sursei citate.

Nu în ultimul rând, potrivit Click!, Reghecampf ar trebui să plătească lunar 1600 de euro, pensie alimentară, această sumă fiind 1/6 din totalul veniturilor nete.

Vezi și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru fiica ei. Sarah Dumitrescu a mai urcat o treaptă în sport

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  divort  judecatorie  laurentiu reghecampf  pensie  proces 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”




pixel