Anamaria Prodan regretă despărțirea de Laurențiu Reghecampf: Să nu uiți niciodată că te iubim
Data publicării:
Anamaria Prodan a dezvăluit faptul că în timpul procesului de divorț comunica prin mesaje cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt principalul subiect de discuție pe primele pagini, de foarte mult timp. Aflați în plin proces de divorț, cei doi au scos la iveală foarte multe lucruri unul despre celălalt, de când s-a aflat de infidelitatea celebrului antrenor. Totuși, Anamaria Prodan spune că nu-și urăște fostul soț și că va avea mereu sentimente față de el. Aceasta a dezvăluit și faptul că în timpul procesului de divorț, cei doi își scriau mesaje.

"Când m-a văzut la tribunal, nu putea să se uite la mine. L-am luat eu mai tare și apoi ne-a bufnit râsul pe amândoi. Doi oameni care se urăsc nu râd unul cu celălalt. Pentru că nu puteam să vorbim în sala de judecată, îi scriam: „Să nu uiți niciodată că te iubim enorm'. Îi trimiteam, el se uita și râdea. Cred că trebuie să se termine frumos, oricum ar fi", a declarat ea în podcastul lui Damian Drăghici, potrivit viva.

Ce mesaj i-a scris Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf

"Încă mai am cumva o răutate așa, care e omenească. Dacă eram perfectă, eram Dumnezeu, dar pe urmă îmi dau seama și să știi că îi scriu înapoi: „Tati, orice ai fi făcut, încearcă să te îndrepți, încearcă să găsești drumul bun pe care tu îl meriți, că tu ești un om bun în esență", a continuat ea.

Cei doi comunică doar prin email-uri

Laurențiu Reghecampf își contactează fosta soție doar prin intermediul mesajelor de pe mail, a mai dezvăluit impresara. Totuși, Anamaria Prodan este sigură de faptul că fostul ei partener de viață se va întoarce în familie, pentru că îi leagă sentimente prea mari de dragoste.

"E o frustrare foarte mare, pentru că am construit ceva uriaș împreună și a dărâmat singur singurel totul. Astăzi, de exemplu, i-am trimis un mail, că vorbim numai pe mail, nu mai are voie să vorbească cu familia. Când am văzut pe ziar poza cu mine si trei copii de mână și el cu toată presa în jurul lui, i-am scris: „Uită-te ce ai făcut tu din familia asta'. O să cadă pe capul nostru, pentru că o să se întoarcă la noi, pentru că ne iubește de leșină", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  divort  impacare  iubire  laurentiu reghecampf 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel