Anamaria Prodan s-a fotografiat pe jumătate goală. Vedeta a încins tot internetul
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan a scăpat de inhibiții și și-a scos la înaintare formele de invidiat.

Anamaria Prodan a încins spiritele pe rețelele sociale, prin ultima sa postare. Vedeta a scăpat de orice inhibiție și și-a scos formele de invidiat la înaintare. Extrem de mândră de silueta ei, celebra impresară apare în poză într-un costum de baie negru, cu un decolteu extrem de generos.

Acesta și-a mai scos în evidență și abdomenul tonifiat, dar și tatuajele ascunse de hainele pe care vedeta le îmbracă în viața de zi cu zi. Fotografia este făcută în Dubai, semn că fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf se pregătește de plajă.

"Eu sunt Anamaria Prodan.", a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Anamaria Prodan vrea să-și șteargă tatuajul cu fața lui Laurențiu Regehcampf

Anamaria Prodan a răbufnit, după ce fostul ei partener a apărut în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", unde a dezvăluit mai multe lucruri despre căsnicia celor doi, dar și presupusul motiv care ar fi produs divorțul. În acest sens, impresara a declarat faptul că care de gând să renunțe la tatuajul de pe umăr cu chipul lui Reghecampf, care, la un moment dat, a reprezentat dragostea ce îi lega pe cei doi.

”La ce se întâmplă, la când am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui”, a spus Anamaria Prodan, potrivit fanatik.

Chiar dacă vedeta pare foarte radicală în decizia ei, Laurențiu Reghecampf nu este dispus să renunțe la cele două tatuaje ce îi amintesc de căsnicia cu Anamaria Prodan. Acesta spune doar că dorește să-și mai facă unul cu Liam.

"Nu, nu am șters niciun tatuaj. Mă gândesc să-mi mai fac unul, pentru că mai am încă un băiat, dar în curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul.", a dezvăluit Laurențiu Regehcampf, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de pe Kanal D.

Laurențiu Reghecampf, motivul divorțului de Anamaria Prodan

Tot în cadrul emisiunii televizate, antrenorul a dezvăluit și care este motivul pentru care a decis să pună punct căsniciei cu faimoasa impresară. Infidelitatea acesteia ar fi produs ruptura și, spune el, a încercat să îi mai dea o șansă, însă relația nu a mai funcționat.

"Momentul delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, în momentul în care i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat altă întorsătură. Urăsc când oamenii își folosesc copiii să ajung la anumite lucruri. Nu accept ca copiii mei să fie folosiți, pentru a câștiga ceva. Copiii trebuie să stea deoparte, să trăiască. Eu am încercat mereu să-mi protejez copiii.", a declarat Laurențiu Regehcampf în cadrul aceleiași emisiuni.

„Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”. Antrenorul a răbufnit: „Poate și ea a fost ajutată. Foarte multe uși i-au fost deschise”

Anamaria Prodan, reacție acidă la acuzațiile de infidelitate aduse

"Se cam joacă cu focul, pentru că dacă îl dă Alexa în judecată muncește să îi dea bani lui Dan. (…) Nu înțeleg cum nu știe cine a înșelat și cum nu a înșelat. Îmi aduc aminte că sunt imagini cu amanta, prin Deltă, cine era? Ce să mai spun? Când s-a întâmplat cu alte domnișoare de prin oraș.

El nici măcar nu a vorbit în viața lui despre divorț cu mine. Cum a greșit el dându-mi speranță că ne împăcăm? Pai dovadă sunt mesajele pe care le trimitea amantei, în timp ce era în America cu mine. Îl certa și îl înjura că e în America cu familia…", a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Laurențiu Reghecampf, prima fotografie în trei. Antrenorul s-a pozat alături de Corina Caciuc și de fiul lor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  casnicie  costum de baie  divort  laurentiu reghecampf  pozat  scandal  silueta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel