Anamaria Prodan, schimbare radicală de look. La ce intervenție a apelat impresara FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan s-a lăsat pe mâna specialiștilor, care i-au schimbat radical look-ul.


Anamaria Prodan și-a schimbat complet forma sprâncenelor. Celebra impresară a apelat la un specialist în micropigmentare, pentru a-i tatua sprâncenele.

Noua formă a sprâncenelor, mult mai voluminoasă, îi schimbă complet înfățișarea vedetei, care spune că este extrem de încântată de noul look. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o îmagine în care îi mulțumește artistei care i-a micropigmentat sprâncenele. 

Ce va face cu tatuajul cu numele lui Laurențiu Reghecampf

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să pună capăt căsnicie care a durat peste 15 ani, după ce antrenorul și-a găsit fericirea în brațele Corinei Caciuc. Antrenorul Universității Craiova va deveni tătic pentru a treia oară. 


Anamaria Prodan a dezvăluit în cadrul podcastului „La Mijloc” că are un tatuaj cu inițialele fostului ei partener, iar în casă pe toți pereții sunt inscripționate inițialele acestuia. Sexy-impresara spune că nu va șterge nimic, dar are norocul că fiul ei poartă numele de Laurențiu Reghecampf Jr. 


„Laurențiu Reghecampf… L.R. O să le păstrez toată viața. Fiul meu e Laurențiu Reghecampf, acesta este norocul meu. Eu în toată casa i-am făcut surpriză soțului meu până să plece de acasă… am stat trei luni în România pentru că mă ruga să stau aici. Să nu vin în Dubai că e pandemie. Și să stau în România să termin casa. Peste tot este sculptat «L.R, Laurențiu Reghecampf». Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus fiului meu același nume”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul găzduit de Codin Maticiuc. 

 

Dieta cu care a slăbit 12 kilograme

 


Anamaria Prodan a dezvăluit că a reușit să scape într-un timp scurt de aproximativ 12 kilograme. 


„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos”, a mărturisit Anamaria Prodan la gsp.ro.


Anamaria Prodan spune că alimentația a avut un rol important dar și antrenamentele din sala de sport. Aceasta spune că a apelat și la diverse proceduri de remodelare corporală. 


Anamaria Prodan bea trei litri de apă pe zi și consumă des pește și salată de castraveți. 


„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a povestit sexy impresara pentru Click.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  reghecampf  sprancele  tatuaj 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel