Anamaria Prodan, sfat neașteptat pentru Eva Măruță. Ce mesaj a transmis impresara: „Tu ești cea...”
Data publicării:
Anamaria Prodan a transmis un mesaj neașteptat pentru Eva Măruță, după ce a primit mai multe critici, în urma apariției sale în filmul „Tati part time”.

La doar 8 ani, Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, joacă rolul principal în filmul „Tati part-time”, alături de actorul Alex Bogdan. Comedia, care a apărut în cinematografe pe 2 ianuarie, a ajuns în doar o săptămână pe locul întâi în box office-ul românesc și a atins cote impresionante în materie de vânzări. În urma apariției sale, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a primit mai multe critici. Astfel, vedetele au sărit în apărarea Evei. Printre acestea se numără și Anamaria Prodan, care i-a oferit micuței un sfat prețios. 

Anamaria Prodan, sfat neașteptat pentru Eva Măruță

Anamaria Prodan este foarte activă pe rețelele de socializare. Impresara a ținut să îi transmită Evei Măruță un mesaj de încurajare.

„Tu ești cea mai bună! Nu te uita înapoi și nu apleca urechea la nimeni în viața ta. Ochii, mintea și pașii doar înainte!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Adela Popescu, revoltată de criticile aduse Evei Măruță pentru rolul din „Tati part-time”

Și Adela Popescu a sărit în apărarea Evei Măruță. Vedeta a recunoscut că este foarte revoltată pentru situația prin care trebuie să treacă micuța, mai ales că ea știe ce înseamnă acest lucru.

„Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva.

E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat”, a spus Adela Popescu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, potrivit unica.ro.

„Eu am trecut printr-o poveste similară, când eram un pic mai mare, e adevărat. Chiar și atunci a fost foarte greu”

Adela Popescu a ținut să precizeze că și ea a trecut printr-o experiență similară atunci când era mică. Deși nu avea vârstă Evei, ci era puțin mai mare, actrița recunoaște că a fost foarte greu să facă față criticilor.

„E mult spus traumă. Eu am trecut printr-o poveste similară, când eram un pic mai mare, e adevărat. Chiar și atunci a fost foarte greu. Am jucat într-un serial care nu a mers, iar insuccesul a fost asociat, desigur, cu mine, dar atunci nu existau rețelele sociale. E mai dureros ca la un sportiv. Când faci un act artistic și cineva îți spune că nu e bine e ca și cum îți spune că sufletul tău nu e bun”, a mai declarat Adela Popescu.

Citește și: Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme în doar trei luni. Ce presupune dieta ținută de actriță: "Vreau să arăt și eu ca un om, adică să intru în niște pantaloni.."

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna fabruarie 2024. Zodia care trebuie să aibă grijă la planul financiar

Mirabela Dauer, bătută crunt de fostul soț. Artista a fost supusă unor orori greu de imaginat: „A început să dea în mine cu fierul de călcat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel