Anamaria Prodan și-a ieșit din minți după ce a citit zvonurile apărute despre divorțul de Reghecampf: „Se va alege praful de cine ne face rău”
Data publicării:
Anamaria Prodan a ajuns la capătul puterilor și a răbufnit pe internet. Ce a enervat-o cumplit pe impresară?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf traversează cea mai grea perioadă din viața lor, după ce antrenorul a anunțat divorțul. 


De atunci, Anamaria Prodan face declarații peste declarații și spune că soțul ei doar a glumit și nu este vorba despre niciun divorț. 


În spațiul public au apărut în ultima perioadă mai multe zvonuri despre presupuse amante ale antrenorului și despre divorțul lor. 


Recent, Anamaria Prodan a făcut noi mărturisiri cu privire la căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf.  Impresara  a admis că soțul său ar putea avea o amantă, având în vedere toate informațiile apărute în presă, însă a declarat și că i-ar ierta infidelitatea și că va lupta cu ultimele puteri pentru căsnicia ei.  


„Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu. Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.


Anamaria Prodan a răbufnit pe internet după ce în presă au apărut mai multe zvonuri cu privire la divorțul lor. 


Potrivit Ziare.com, Laurențiu Reghecampf ar fi stabilit deja să le lase câte 1 milion de euro la fiecare dintre fetele Anamariei Prodan, din prima căsatorie.


Anamaria Prodan a luat foc atunci când a văzut aceste zvonuri și a postat pe Instagram un mesaj tranșant.


„Eu unde eram? Chiar așa? Reghecampf a ajuns bătaia de joc a României? Îi asociați numele lângă femei de acest nivel? Păi eu am întrebat în oraș cine-s fetele și m-am uitat pe net… Mama mea. Cum să-i asociați numele soțului meu cu asemenea nume și fapte? Cum facem. (...)


Orice prieteni sus-puși sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia mai repede la el, să nu mă uit către ei eu! Pentru că nu ating pe nimeni, doar mă uit. Mă rog la Dumnezeu și atât, finalul îl vedem împreună, pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu mi-a făcut dreptate. Luați mâinile de pe Reghecampf și de pe familia mea, căci se va alege praful de cine ne face rău”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  divort  laurentiu reghecampf 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel