Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la un eveniment monden: „Nu avem loc cu rochiile” / VIDEO
La Petrecerea Viva! 2023, Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au sosit cu un vehicul atipic. Cele două vedete au coborât cu rochiile lor de gală dintr-un dric.

În ultimele zile, Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea când a condus un dric de lux pe străzile Bucureștiului. Sexy Impresara a declarat că vrea să se implice în afacerea organizării înmormântărilor, alături de prietena ei, Gabriela Lucuţar, cunoscută sub numele de "Regina Întunericului". Gabriela Lucuțar este cea care s-a ocupat de cele mai fastuoase înmormântări, inclusiv ale unor personalități mare ale României, printre care Ion Dichiseanu, și chiar și a Ionelei Prodan.


 Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, cunoscută pentru aparițiile ei excentrice, a venit la Petrecerea Viva! 2023 într-o limuzină funerară de lux, însoțită nu doar de Adriana Bahmuțeanu, ci și de partenera sa de afaceri.

„Nu avem loc, cu rochiile prietenelor mele. Vezi? Ai înțeles?', a spus impresara sportivă, atrăgând atenția asupra rochiei vaporoase purtate de „Regina întunericului', potrivit Viva.

Sotul Adrianei Bahmuțeanu a stat în locul destinat sicriului, făcând apariția grupului la evenimentului cu atât mai specială.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

 

VEZI ȘI: Anamaria Prodan a început organizarea propriei înmormântări: „Mi-am ales și ce sicriu o să am. Trebuie aranjată pas cu pas”

Anamaria Prodan, plimbare cu dricul prin București

Zilele trecute, Anamaria Prodan a fost surprinsă cu dricul pe străzile din București. Vedeta a făcut astfel anunțul că intră în afacerile funerare, alături de „Regina întunericului'. 

„Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp', a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Data: 08 iun 2023, 10:12
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adriana Bahmuțeanu  Anamaria Prodan  dric 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...