Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la un eveniment monden: „Nu avem loc cu rochiile” / VIDEO
Data publicării:
La Petrecerea Viva! 2023, Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au sosit cu un vehicul atipic. Cele două vedete au coborât cu rochiile lor de gală dintr-un dric.

În ultimele zile, Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea când a condus un dric de lux pe străzile Bucureștiului. Sexy Impresara a declarat că vrea să se implice în afacerea organizării înmormântărilor, alături de prietena ei, Gabriela Lucuţar, cunoscută sub numele de "Regina Întunericului". Gabriela Lucuțar este cea care s-a ocupat de cele mai fastuoase înmormântări, inclusiv ale unor personalități mare ale României, printre care Ion Dichiseanu, și chiar și a Ionelei Prodan.


 Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, cunoscută pentru aparițiile ei excentrice, a venit la Petrecerea Viva! 2023 într-o limuzină funerară de lux, însoțită nu doar de Adriana Bahmuțeanu, ci și de partenera sa de afaceri.

„Nu avem loc, cu rochiile prietenelor mele. Vezi? Ai înțeles?', a spus impresara sportivă, atrăgând atenția asupra rochiei vaporoase purtate de „Regina întunericului', potrivit Viva.

Sotul Adrianei Bahmuțeanu a stat în locul destinat sicriului, făcând apariția grupului la evenimentului cu atât mai specială.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

 

VEZI ȘI: Anamaria Prodan a început organizarea propriei înmormântări: „Mi-am ales și ce sicriu o să am. Trebuie aranjată pas cu pas”

Anamaria Prodan, plimbare cu dricul prin București

Zilele trecute, Anamaria Prodan a fost surprinsă cu dricul pe străzile din București. Vedeta a făcut astfel anunțul că intră în afacerile funerare, alături de „Regina întunericului'. 

„Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp', a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adriana Bahmuțeanu  Anamaria Prodan  dric 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel