Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat! „Noi am fost unici, nimeni nu va egala acest cuplu”
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri cu privire la împăcarea momentului dintre ea și fostul soț.

Chiar dacă acum câteva zile, războiul dintre Anamaria Prodan ș Laurențiu Reghecampf era unul extrem de răsunător, întrucât antrenorul susținea că au dispărut mașinile și barca pe care acesta le avea cu impresara, de pe timpul căsniciei, acum impresara dă vestea cea mare și spune că cei doi nu doar că au rezolvat situația controversată, dar s-au și împăcat.

„Am vorbit după mult timp cu Reghecampf și am vorbit de toate, despre ce s-a întâmplat. Sunt atât de mulți oameni în jurul nostru care și-au dorit acest război, încât Laur o să-și dea seama după multă vreme. Nu am fost împinși să facem asta, dar cu tot ce s-a întâmplat după, cu niște oameni mici și mărunți. Am vorbit să închidem toată nebunia asta pentru copiii noștri, ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată, nimeni nu va egala acest cuplu care a fost de mare succes. Noi am fost unici în istoria fotbalului mondial, nimeni vreodată nu a făcut asta.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Citește și: Ce i-a spus Gigi Becali lui George Mihăiță când l-a văzut: „Se uita și el la Clanul”. Cât de greu i-a fost să învețe replicile pentru serial

Cum justifică Anamaria Prodan cearta cu Reghecampf

Toate aceste scandaluri au fost făcute pe fondul unor frustrări, este de părere Anamaria Prodan, care spune că atât ea, cât și Reghecampf, au fost influențați de anumite persoane din anturaj, care și-au dorit acest scandal aprins dintre ei doi.

„Copiii mei au avut o contribuție mare și au făcut scut în jurul meu și probabil că au deschis ochii tuturor. Oricât de nebun ai fi, la un moment dat realizezi că acești copii nu merită așa ceva și nu merită să le fie rușine, nu merităm nici noi. Asta i-am și spus, tot circul ăsta a fost din frustrare, suntem oameni, dar în rest, absolut toată lumea face așa.”, a continuat ea.

Te-ar putea interesa și: Averea impresionantă pe care Minodora a strâns-o până acum: „Dacă eram în altă țară ar fi fost mai mult”. Vrea să se mute definitiv din România

Reghecampf a fost cel care a sunat-o 

Astfel, Anamaria Prodan speră ca s-a îngropat securea războiului și că în viitor se va întâlni cu fostul ei soț pentru a clarifica ce a mai rămas de pus la punct. Mai mult, antrenorul a fost cel care a sunat-o, dezvăluie ea. 

„Astăzi am vorbit cum vorbeam pe vremuri, extrem de calm. Ronald nu merită să trăiască povestea asta despre care nu știe, nu-l interesează, îi iubește pe copii, merge cu ei peste tot, suntem o familie frumoasă. Îmi doresc să fie într-adevăr o discuție constructivă și să ne vedem după ce am gala asta de box, asta e doar între copii, între el (n.r. Reghecampf) și eu. Eu știu că Laur a fost împins să facă asta, el nu s-ar fi dus la poliție altfel, i-am spus că nu mai vreau să vorbim despre prostiile astea. I-am spus că va veni o zi în care va înțelege cât bine i-au făcut acești „prieteni”. Laur m-a sunat. Eu îmi doresc să cred că discuția noastră va avea un final fericit”, a mai spus ea.

VEZI și: Cât costă să-ți cânte Jador la eveniment. Nu mulți și-l permit: „Mi-e rușine, sincer e o sumă foarte mare pe care o cerem”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel