Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna decembrie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Anca Dimancea a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în luna decembrie.

Anca Dimancea a vorbit despre horoscopul pe luna decembrie, în cadrul emisiunii Wownews.

 

Șobolan
Pot să existe mici conflicte interioare sau lucruri nespuse legate de parteneriate de afaceri sau de cuplu, dar este steaua 4, a dragostei și învățăturii, și dacă pot schimba energia în ceva bun, iese ceva bine. Pot fi confuzi, să nu înțeleagă ce le spun ceilalți. Psihicul lor poate să aibă de suferit, în urma unei comunicări neclare, o neclaritate a lucrurilor în relațiile cu ceilalți.

Bivol
Este ceva mai problematic pe sănătate, se pot ivi niște probleme. Atenție la problemele cu ficatul, la oboseală. Nu este o lună benefică energetic. Le recomand să poarte cu ei o amuletă pentru sănătate, aă aibă grijă la ceea ce mănâncă, atenție și în trafic. Le recomand să nu dea neapărat replica, când simt că li se face o nedreptate, pentru că li se poate întoarce înapoi, și atenție la trădări.

Tigru
Este o lună destul de problematică, în ceea ce privește sănătatea, pot avea o cădere nervoasă, probleme emoțională, au steaua 2, a bolilor. Pot apărea mici răzbunări, bârfe, dar să nu le pună la suflet, pentru că îi pot afecta. Să nu lase locul de muncă să le afecteze odihna. Trebuie să-și asculte intuiția și să acționeze așa cum simt ei.

Iepure
Este destul de bine aspectat, o lună foarte bună pentru el. Au steaua intuiției, ei pot să pună în aplicare tot ce le trece în cap. Pe plan financiar, pot avea mici probleme. Avem o lună a aliatul, Mistrețul e aliatul lor, îi ajută foarte tare, le dă putere, chiar și pe plan emoțional. Pot avea mici crize de sănătate, mai ales dacă ele există deja.

Dragon
Este o lună destul de proastă pe latura financiară, pe plan profesional. Să nu aibă așteptări mari, pentru că așa lucrurile pot să treacă ușor. Să aibă grijă la cheltuielile pe care le pot face într-un mod mai negândit, într-un impuls de moment, să gândească mai bine. Este o lună destul de agitată pentru ei, nu îi ajută deloc Mistrețul. Nu este momentul să-și schimbe jobul sau să ia alte decizii riscante.

Șarpe
El împarte energia cu Dragonii, dar este lună de dușman, de ciocnire, să aibă mare grijă la sănătate și la problemele emoționale. Nu prea știu să asculte, să fie calmi, pot fi foarte agitați. Atenție la mici accidentări, la căzături, multă grijă dacă vedeți semnale legate de sănătate, probleme, nu stați să treacă din senin, mergeți la doctor.

Cal
Este o lună așa și așa, au steaua 3, lipsa de comunicare. S-ar putea ca ei să vorbească, dar să nu fie înțeleși. Dacă sunt șefi, pot avea surpriza ca angajații să nu asculte nimic și s-ar putea să se enerveze. Nu vă priește nicio stare de enervare, cu privire la starea de sănătate. E bine să vă țineți temperamentul sub control.

Oaie
Au mici probleme, dar norocul lor mare este că e lună de aliat. Avem steaua 5, a dezastrelor, este cea mai malefică stea. Steaua vine cu lucruri neprevăzute fie pe sănătate, fie pe plan financiar sau profesional sau al relației, cele 4 aspecte importante ale vieții. Oricare poate fi afectat. Trebuie să aveți asupra voastră o amuletă mereu pentru a vă feri de necazuri.

Maimuță
Este o lună destul de problematică, pentru că se confruntă cu steaua 5 a distrugerilor, dar este și o lună cu o penalizare în anumite zile, pe diferite planuri. Ziua de 16 noiembrie, de 19 noiembrie, 25 noiembrie, 28 noiembrie, 1 decembrie, 4 decembrie sunt zile cu penalizare. Nu cheltuiți peste măsură, e bine să vă odihniți, sănătatea e legată de acest aspect.

Cocoș
Este o lună care are steaua 1, a succesului. Pot primi ajutor, fără să ceară. Foarte frumoasă luna, cu multe aspecte pozitive, mai ales pe plan profesional și financiar. Puteți cere o mărire de salariu, să vă mutați, puteți face multe lucruri bune pentru voi. Pot să plece definitiv cu locuința, jobul, dar trebuie să o ducă mai bine financiar, decât în planul relațiilor. 

Câine
Nu este cu probleme mari, doar că le poate lua prosperitatea, eu au steaua anuală 5. Tot ce va fi mai prost se poate multiplica. Nu este o lună de risc, dar este o lună în care vă ajută partenerul de viață și familia, puteți împărți sarcinile cu ei. De asemenea, la job oamenii s-ar putea să fie ceva mai răbdători.

Mistreț
Au și ei o multiplicare a stelei 5, este o lună mai proastă. Penalizările vin pe sănătate, atenție cei cu probleme cardiace, cei care au probleme cu tensiunea, e bine să nu vă enervați, să aibă răbdare, să nu devină foarte impulsivi sau răzbunători. O să fie dezamăgiri, mici trădări, dar trebuie să rămâneți axați pe interesele voastre și pe sănătate, ca să puteți trece luna cu bine. Va fi o lună frumoasă pentru ei în decembrie.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: anca dimancea  astrologie  chinezesc  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitiv

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...