Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna decembrie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Anca Dimancea a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în luna decembrie.

Anca Dimancea a vorbit despre horoscopul pe luna decembrie, în cadrul emisiunii Wownews.

 

Șobolan
Pot să existe mici conflicte interioare sau lucruri nespuse legate de parteneriate de afaceri sau de cuplu, dar este steaua 4, a dragostei și învățăturii, și dacă pot schimba energia în ceva bun, iese ceva bine. Pot fi confuzi, să nu înțeleagă ce le spun ceilalți. Psihicul lor poate să aibă de suferit, în urma unei comunicări neclare, o neclaritate a lucrurilor în relațiile cu ceilalți.

Bivol
Este ceva mai problematic pe sănătate, se pot ivi niște probleme. Atenție la problemele cu ficatul, la oboseală. Nu este o lună benefică energetic. Le recomand să poarte cu ei o amuletă pentru sănătate, aă aibă grijă la ceea ce mănâncă, atenție și în trafic. Le recomand să nu dea neapărat replica, când simt că li se face o nedreptate, pentru că li se poate întoarce înapoi, și atenție la trădări.

Tigru
Este o lună destul de problematică, în ceea ce privește sănătatea, pot avea o cădere nervoasă, probleme emoțională, au steaua 2, a bolilor. Pot apărea mici răzbunări, bârfe, dar să nu le pună la suflet, pentru că îi pot afecta. Să nu lase locul de muncă să le afecteze odihna. Trebuie să-și asculte intuiția și să acționeze așa cum simt ei.

Iepure
Este destul de bine aspectat, o lună foarte bună pentru el. Au steaua intuiției, ei pot să pună în aplicare tot ce le trece în cap. Pe plan financiar, pot avea mici probleme. Avem o lună a aliatul, Mistrețul e aliatul lor, îi ajută foarte tare, le dă putere, chiar și pe plan emoțional. Pot avea mici crize de sănătate, mai ales dacă ele există deja.

Dragon
Este o lună destul de proastă pe latura financiară, pe plan profesional. Să nu aibă așteptări mari, pentru că așa lucrurile pot să treacă ușor. Să aibă grijă la cheltuielile pe care le pot face într-un mod mai negândit, într-un impuls de moment, să gândească mai bine. Este o lună destul de agitată pentru ei, nu îi ajută deloc Mistrețul. Nu este momentul să-și schimbe jobul sau să ia alte decizii riscante.

Șarpe
El împarte energia cu Dragonii, dar este lună de dușman, de ciocnire, să aibă mare grijă la sănătate și la problemele emoționale. Nu prea știu să asculte, să fie calmi, pot fi foarte agitați. Atenție la mici accidentări, la căzături, multă grijă dacă vedeți semnale legate de sănătate, probleme, nu stați să treacă din senin, mergeți la doctor.

Cal
Este o lună așa și așa, au steaua 3, lipsa de comunicare. S-ar putea ca ei să vorbească, dar să nu fie înțeleși. Dacă sunt șefi, pot avea surpriza ca angajații să nu asculte nimic și s-ar putea să se enerveze. Nu vă priește nicio stare de enervare, cu privire la starea de sănătate. E bine să vă țineți temperamentul sub control.

Oaie
Au mici probleme, dar norocul lor mare este că e lună de aliat. Avem steaua 5, a dezastrelor, este cea mai malefică stea. Steaua vine cu lucruri neprevăzute fie pe sănătate, fie pe plan financiar sau profesional sau al relației, cele 4 aspecte importante ale vieții. Oricare poate fi afectat. Trebuie să aveți asupra voastră o amuletă mereu pentru a vă feri de necazuri.

Maimuță
Este o lună destul de problematică, pentru că se confruntă cu steaua 5 a distrugerilor, dar este și o lună cu o penalizare în anumite zile, pe diferite planuri. Ziua de 16 noiembrie, de 19 noiembrie, 25 noiembrie, 28 noiembrie, 1 decembrie, 4 decembrie sunt zile cu penalizare. Nu cheltuiți peste măsură, e bine să vă odihniți, sănătatea e legată de acest aspect.

Cocoș
Este o lună care are steaua 1, a succesului. Pot primi ajutor, fără să ceară. Foarte frumoasă luna, cu multe aspecte pozitive, mai ales pe plan profesional și financiar. Puteți cere o mărire de salariu, să vă mutați, puteți face multe lucruri bune pentru voi. Pot să plece definitiv cu locuința, jobul, dar trebuie să o ducă mai bine financiar, decât în planul relațiilor. 

Câine
Nu este cu probleme mari, doar că le poate lua prosperitatea, eu au steaua anuală 5. Tot ce va fi mai prost se poate multiplica. Nu este o lună de risc, dar este o lună în care vă ajută partenerul de viață și familia, puteți împărți sarcinile cu ei. De asemenea, la job oamenii s-ar putea să fie ceva mai răbdători.

Mistreț
Au și ei o multiplicare a stelei 5, este o lună mai proastă. Penalizările vin pe sănătate, atenție cei cu probleme cardiace, cei care au probleme cu tensiunea, e bine să nu vă enervați, să aibă răbdare, să nu devină foarte impulsivi sau răzbunători. O să fie dezamăgiri, mici trădări, dar trebuie să rămâneți axați pe interesele voastre și pe sănătate, ca să puteți trece luna cu bine. Va fi o lună frumoasă pentru ei în decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: anca dimancea  astrologie  chinezesc  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel