Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”
Anca Dimancea a prezentat zodiacul chinezesc pentru luna octombrie

Anca Dimancea a dezvăluit horoscopul chinezesc pentru luna octombrie, pentru toate semnele zodiacale.


„Avem Lună Nouă pe 15 septembrie, când e bine să începem să inițiem proiecte nouă, planuri de joburi, dacă vrem să renunțăm la cel vechi. Este o lună foarte interesantă și, din fericire, am scăpat de Luna Maimuței, dar ne pregătim de alte mici probleme, dar și favorabile. Avem o lună de metal in.”, a declarat Anca Dimancea, în cadrul emisiunii WoWnews.

Șobolan

Avem o lună mult mai bună, cu dragoste, în primul rând. Poate să apară o persoană nouă în viața lor. Poate să fie o perioadă bună cu partenerul de viață. Este o perioadă de planuri și de soluționări de probleme în cuplu. Din punct e vedere profesional, sunt ceva mai meticuloși și încep să aranjeze niște lucruri, nu sunt probleme. 


Bivol
Este și el foarte favorizat, intră într-o lună de aliat. Luna aduce multă muncă, dar foarte mult rezultate, puteți fi mai bine renumerat, trebuie să cereți asta, dacă nu se întâmplă. Își pot schimba jobul în această lună, dacă doresc, și nu uitați de ritualul cu bețele de Lună Plină, 3 zile le faceți, seara și vă puneți doar dorința. 


Tigru
Este o lună mai bună ca cea anterioară, poate cu anumite slăbiciuni. Uitați să vă odihniți și uitați de familia voastră și s-ar putea să vi se reproșeze asta. S-ar putea să vă coste cu niște afecțiuni. Nu aveți o stea negativă, este steaua dragostei și a învățăturii. Totul să fie într-un echilibru, nu se poate totul din prima, dar nu este o lună grea deloc. 


Iepure
Sunt în luna de dușman, dar nu este atât de rău. Steaua 8 care vine acum e o stea de prosperitate și vine ca o salvare, într-o lună de ciocnire. Va fi cu muncă, dar și cu succes, fie cu o remunerare mai frumoasă, fie cu o propunere către ei, legată de planul financiar. Chiar dacă nu se concretizează acum, se va concretiza. În plan afectiv, nu ar trebui să fie rău, dacă sunt atenți.


Dragon
La Dragon este o lună de prieten secret, ceea ce înseamnă că sunt ajutați și atunci când nu cer ajutorul. Multă grijă cu această energie, este steaua 9, care multiplică problemele de comunicare. Asta înseamnă că ne gândim la un remediu care să vă fie favorabil, adică o amuletă pentru o comunicare bună.


Șarpe
Șarpele este aliatul Cocoșului și sperăm că nu vor avea probleme de comunicare. Ei știu când să tacă față de alți nativi. Atenție la ajutorul pe care îl dați, apoi nu dați bani cu împrumut, dar nici să nu luați, în această lună. Trebuie să comunicați totul cu multă răbdare, pentru că s-ar putea să vi se răstălmăcească cuvintele. 


Cal
Se confruntă cu o stea de distrugere și dezastre, Cocoșul nu-i ajută mult, dar vă poate crea probleme de sănătate. Puteți să aveți imunitatea scăzută, atenție la sănătate, steaua vine cu lucruri negative legate de sănătate, multă grijă. Nu este o lună extrem de proastă. Legat de planul afectiv, stările de tensiune pot duce la discuții. La locul de muncă, nu ar trebui să riscați.


Oaie
Sunt pe steaua 7, care le creează posibile pierderi, trădări, probleme de sănătate, această energie se hrănește din sectorul Oii și a Maimuței. Foarte mare grijă, ea este o stea puternică. Mare grijă la contracte, acte, nu semnați ceva fără să citiți. Nu vă schimbați jobul acum sau nu vindeți ceva de valoare. Vă pot scăpa anumite lucruri. 


Maimuță
Este și ea pe o stea de pierdere. Multă grijă la parteneriate, nu este momentul să vă luați un nou partener de afaceri. Grijă dacă apare o relație nouă, s-ar putea să nu reziste. Vestea bună este că pot face mai mulți bani, apare prosperitate, dar au și o stea de pierdere financiară, deci îi pot și pierde, dacă nu știu ce să facă cu ei. Nu e o lună bună de investiții. 

 

Cocoș
Intră în luna lor, dar este o penalizare destul de mare pe comunicare. Nu este o lună bună de achiziții, pentru negocieri, trebuie să știți să comunicați mai discret, mai calm, mai liniștit, nu renegociați un contract, pot fi obstacole date de alte persoane. Comunicarea cu partenerul de viață poate avea probleme. La locul de muncă, sunteți atrași în niște bârfe.


Câine 
Sunt într-o lună de Cocoș, este o relație de neînțelegere și au și steaua 2, a bolilor, care vine destul de puternic și favorizează ce se întâmplă negativ. Trebuie să aibă grijă la sănătate, la relațiile interumane. Nu spuneți lucruri pe care le veți regreta, cereți-vă scuze dacă e cazul și odihniți-vă. 

 

Mistreț 
Are și el steaua 2, a bolilor, dar nu e afectat de luna Cocoșului. Trebuie multă grijă la sănătate, mai ales pentru cei vârstnici. Nu dați copiii la sporturi în care se pot accidenta. Aveți grijă în zilele de Șarpe, 20, 23 septembrie.

Data: 15 sep 2023, 10:24
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: anca dimancea  horoscop chinezesc  octombrie  zodii 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei