Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună
Data actualizării:
Data publicării:
Anca Dimancea vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Șobolan

Nu se simte deloc confortabil în această lună, se simte total stingher. Este recomandat să evite operațiile sau intervențiile chirurgicale de orice fel. Ar trebui să amâne sau să anuleze. De asemenea, se pot aștepta o a îmbolnăvire a relațiilor. Trebuie să aibă grijă cum vorbesc, să nu se hazardeze și să judece foarte pripit lucrurile și să aibă răbdare să asculte opinia celorlalți. Zilele nefavorabile pentru ei sunt 6, 9, 13, 18, 21, 22, 25 și 30.

Bivol

Lucrurile nu sunt roz, dar nici foarte rele. Apar în viața lor oameni de bine, oameni care să-i sfătuiască în momente cheie. Ar trebui să fie puțin mai ascultători, să aplece urechea, pentru că sunt cam încăpățânați de obicei. Lucrurile nu sunt rele din acest punct de vedere, doar că trebuie să aibă grijă în zilele cu steaua 2 pe sectorul Bivolului pentru că acolo s-ar putea să se declanșeze niște afecțiuni mai vechi. Sunt mai predispuși la probleme digestive. Zilele nefavorabile pentru ei sunt 10, 22 și 25.

Tigru

Situația este puțin mai veselă pentru că este luna aliatului lor. Câinele este aliatul lor care îi face și mai liberi și mai căpoși. Vine acest element Lemn Yang care este și elementul Tigrului. Pentru nativii Tigru care au probleme cu coloana vertebrală, cu musculatura și probleme articulare, ele se întețesc în acestă lună. Nu ridicați greutăți și nu solicitați corpul prea mult. Tigrii trebuie să fie foarte atenți, pentru că pot să facă mai mulți bani. Este o lună bună pentru ei. În relații pot apărea oportunități sau sfaturi foarte bune pe care le pot primi. Zilele nefavorabile sunt 8, 11, 20, 23 și 26.

Iepure

Este destul de frumos aspectat. A venit și momentul lui de victorie, mai ales în planul dragostei și al învățăturii și al carismei. Se creează o relație, pentru cei care nu au. Sunt foarte curtați, sunt văzuți într-o lumină mai bună. Fiți fericiți! Nici luna viitoare nu o să fie rea. Luna aceasta sunteți pe val, profitați. Este ultima lună din an superbă pentru nativii Iepure. Zilele nefavorabile sunt 9, 12, 19, 24 și 27.

Dragon

Este lună de ciocnire. Pentru voi este ultima lună mai proastă din an. Cel puțin până în ianuarie nu mai aveți așa probleme ca în octombrie. Este și Steaua 5 pe Dragon și Șerpi și se suprapune pe Steaua 2. Atenție tuturor celor care au avut o serie de suferințe, acum vin și se accentuează sau reapar. Zilele nefavorabile sunt 6, 13, 15, 19, 22, 25 30 și 31.

Șarpe

Atenție la relații și la sănătate. Șarpele nu este într-o ciocnire cu zodia Câine. Este mai afectat pe sănătate și pe relații, dar există remedii. Atenție, nu trebuie să semneze nimic dacă se poate și nici să își schimbe jobul! Zilele nefavorabile sunt 11, 14, 23, 26, 29.

Cal

Este o zodie avantajată foarte mult în această lună. Se simte ca acasă, în largul său. A venit momentul să respire ușurați. Se eliberează de obstacole, se simt mai deblocați. Se deblochează niște situații și la locul de muncă și acasă. Este o lună de relaxare, pot face ce vor ei, dar să nu uite că există Steaua 7 care le poate da pierderi. Zilele nefavorabile sunt 3, 6, 9, 15, 18, 27 și 30.

Oaie

Trebuie să aveți grijă la sănătate. Nu aveți multe probleme serioase, însă Câinele îi irită pe alocuri. Noroc că Oile sunt diplomatul zodiacului. Este cea mai diplomată zodie care știe când să tacă. Au niște atuuri. Sunt oameni minunați care știu cum să aplaneze conflictele și știu să-i facă și pe alții să renunțe la un conflict. Zilele nefavorabile sunt 3, 4, 7, 13, 16, 19, 25, 28 și 31.

Maimuță

Împărtășește această Stea 3 a certurilor și a bârfelor cu Oaia. Este lună de Câine, Maimuța nu este foarte confortabilă și dispară. Stați deoparte și puteți să și râdeți, dezinvolt. Sunteți deștepții zodiacului. Zilele nefavorabile sunt 2, 5, 8, 13, 17, 20, 25, 26 și 29.

Cocoș

Vine o stea de prosperitate. Este adevărat că este lună de Câine, este destul de neconfortabilă pentru nativii Cocoș, dar vine o stea de Pământ 8 care poate să ajute, dar poate să provoace și probleme de sănătate. Zilele nefavorabile sunt 6, 12, 13, 18, 24 și 30.

Câine

Este luna lui și asta nu este nimic bun. Creează această ciocnire foarte puternică. Avem de-a face cu energia câinelui sălbatic. Câinele este foarte irascibil, mai ales că este însoțit de Steaua 7 lunară care este foarte agresivă și pe Câine și pe Mistreț, dar Câinele este cel mai solicitat. Trebuie să aibă grijă la orice fel de virus, la aparatul respirator, coloana vertebrală. Pentru cei care se știu cu mici probleme digestive, mare atenție. Zilele nefavorabile sunt 4, 7, 13, 15, 19, 22, 25, 28 și 31.

Mistreț

Se simte mult mai confortabil într-o lună de Câine. Își pot rezolva mai multe probleme personale. Este sub această Stea 7 care îl destabilizează și îl enervează. Foarte important, păziți-vă sănătatea, apar puternice dureri la nivelul dinților și al capului. Sunteți mai predispus la infecții. Zilele nefavorabile sunt 8, 11, 14, 20, 23, 26 și 1 noiembrie.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Te sparg”. Jador, amenințări cu bătaia la adresa lui Zanni, după acuzațiile privind agresiunea asupra Oanei Ciocan: „Când dai ochii cu mine, să traversezi oriunde ai fi”

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin




pixel