Anca Dinicu, fără perdea la adresa lui Jador, Andreea Tonciu și Daniel Pavel. Declarațiile uimitoare ale actriței
Data publicării:
Anca Dinicu a analizat cel mai nou sezon Survivor și a dezbătut pe larg cele mai importante secvențe ale emisiunii. 

Survivor All Stars este unul dintre cele mai urmărite show-uri ale momentului din țara noastră. Sezonul acesta este unul cu atât mai special întrucât cei mai buni concurenți din sezoanele trecute au venit să se lupte pentru titlul cel mare și să demonstreze că sunt cei mai puternici. Astfel, Andrei Niculae și actrița Anca Dinicu au urmărit împreună cele mai important secvențe de la Survivor, comentând în timp real anumite declarații făcute de concurenți și dându-și cu părerea despre fiecare persoană în parte. Încă de la începutul podcastului, în vizorul actriței au intrat Jador și Andreea Tonciu, despre care aceasta a vorbit fără perdea.

„Nu-mi permite religia, nu domnule, eu sunt un om comod, n-aș putea în viața mea să particip, nu am corp să merg acolo, trebuie să ai condiție fizică. De bani? Că ce, că am prea mulți? Nu aș putea să merg acolo, aș deveni îngrozitoare, m-ar urî toată România, nu vreau.

Eu îl ador pe Jador, durerea e că a plecat Tonciu, ea era spuma. Elena Ionescu arată foarte bine, toate arată bine. Jador aș vrea să stea mai mult, el are caterinca, Tonciu e câștigătoare orice ar face, ea a recunoscut că nu a citit nicio carte și uite-o ce viață are. Cum a reușit ea până acum să treacă prin viață, tot respectul.”, a declarat Anca Dinicu, în cadrul podcastului „Bătaie pe ciocan!”. 

VEZI și: Două eliminări neașteptate la Survivor All Stars. Cine a părăsit tabăra Faimoșilor

Ce părere au cei doi despre prezentatorul emisiunii 

Și prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a trecut prin lupa celor doi, pe care aceștia l-au asemănat direct cu un artist din țara noastră. Actrița a făcut chiar și un comentariu ironic cu privire la tonul vocii prezentatorului, care este unul extrem de ridicat uneori și care are posibilitatea de a atrage atenția tuturor, indiferent de activitatea pe care o au în desfășurare.

„Nu am văzut niciun episod înainte. Acum știu cine prezintă. Domnu’ Dan, despre care ai spus că seamănă cu Cezar Ouatu?”, a continuat Anca Dinicu.

„Mi se pare că seamănă incredibil de mult cu Cezar Ouatu. Ba chiar acasă mă jucam și-mi puneam așa un filmuleț cu domnu’ Dan, l-am dat pe mute și am dat play la o piesă de a lui Cezar Ouatu, e incredibil, că domnu’ Dan are momente când spune: „Supraviețuitori, sunteți pregătiți!”, a spus și Andrei Niculae.

„Te trezește, că uneori mai tragi pe dreapta”, a mai zis actrița.

Citește și: Nou scandal la Survivor All Stars. Zanni, amenințat de Jador: „Te dau eu afară până la urmă”

Pe cine vede Anca Dinicu câștigător

Anca Dinicu și-a făcut și un favorit, după ce a urmărit câteva secvențe cu ambele tabere de la Suvivor All Stars. Astfel, celebra actriță spune că îl vede pe Iancu Sterp ca fiind supraviețuitorul suprem și cel care pleacă acasă cu titlul cel mare. 

„E posibil să câștige Iancu. De abia aștept râcile, vreau să văd scandal.”, mai spune actrița.

Citește și: Kamara a reacționat după ce s-a zvonit că din cauza lui Cătălin Măruță nu a fost chemat la Survivor All Stars: „S-a plecat de la emisiunea pe care au am avut-o la el”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel