Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș
Data actualizării:
Data publicării:
În urmă cu aproape o săptămână, Anca Dumitra a devenit mămică pentru prima dată și a născut un bebeluș perfect sănătos. Discretă din fire cu viața sa personală, actrița din Las Fierbinți a dezvăluit abia cum sexul copilașului, dar și ce nume special a ales pentru el.

Fericire mare în familia Ancăi Dumitra! Actrița, cunoscută pentru rolul Geaninei din „Las Fierbinți”, a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproape o săptămână. Vedeta de la Pro TV a adus pe lumea un bebeluș perfect sănătos. Acum, ea și soțul ei, Manfred Spendier, trec prin cea mai frumoasă perioadă din viață lor, de când și-au strâns pentru prima dată în brațe copilașul. Discretă din fire, actrița nu a dezvăluit până acum nici sexul, dar nici numele bebelușului. 

Te-ar putea interesa și: Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică

Abia acum, după aproape o săptămână de la naștere, invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Anca Dumitra a dezvăluit că este mamă de băiat. Actrița care o interpretează pe Gianina în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV a mărturisit că micuțul a venit pe lume prin cezariană și a primit nota 10 la naștere. Vedeta este o mămică împlinită și se declară complet îndrăgostită de bebelușul său.

„E foarte frumos, foarte emoționant. Sunt un pic copleșită de emoții, dar totul este bine, a decurs foarte bine. Mâine facem o săptămână și sunt cea mai fericită. Am un băiețel de nota 10. Am născut prin cezariană. Eu îmi doream natural, dar în ultimele zile situația se poate schimba, însă a fost totul foarte bine, copilul e bine, eu sunt bine.

Am ajuns acasă de câteva zile. Încercăm să ne obișnuim, să ne facem un program. Vedem cum evoluăm, suntem în plină acomodare, în plină învățare. Să dea Dumnezeu să meargă totul foarte bine de aici încolo, cum a mers și până acum”, a mărturisit Anca Dumitra, cunoscuta actriță din „Las Fierbinți”, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Te-ar putea interesa și: Cum a reușit Oana Roman să slăbească un număr impresionant de kilograme: „A trebuit să fiu împinsă de la spate”

Ce nume a ales pentru bebeluș

Cât despre numele bebelușului, Anca Dumitra a mărturisit că pe băiețelul ei îl va chema Levi Nicolas. Totodată, actrița din Las Fierbinți a mai povestit că toată lumea o întreabă dacă i-a moștenit culoarea ochilor, însă nu știe momentan, având în vedere că în primele luni este posibil ca aceștia să se modifice.

„Îl cheamă Levi Nicolas. Toată lumea mă întreabă dacă are ochii mei. E tare drăgălaș. Ieri mi-a și zâmbit. Eu nu credeam că poți să fii așa îndrăgostit și să iubești în felul ăsta. Toate mămicile, toți părinții știu, dar experimentez deja întreaga poveste și este minunată. Sunt binecuvântată!”, a mai spus actrița din „Las Fierbinți”, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Adriana Trandafir, foto facebook

Ce pensie are actrița Adriana Trandafir: „Sunt oameni față de care mă mir cum supraviețuiesc”

Sursă foto: Captură foto Instagram Jimmy Dub

Ispita Marcel și Jimmy Dub au încheiat colaborarea. Cei doi nu s-au mai înțeles: „El s-a făcut cunoscut pe spatele meu”




pixel