Anca Dumitra s-a căsătorit. Primele imagini cu „Geanina” din Las Fierbinți și soțul ei
Data actualizării:
Data publicării:
Anca Dumitra a spus oficial „Da” în fața stării civile. 

Anca Dumitra sau „Geanina” din Las Fierbinți, după cum o cunoaște toată lumea, este în culmea fericirii. Îndrăgita actriță a spus oficial „Da”, în fața stării civile, alături de partenerul ei de viață. Chiar dacă este o persoană extrem de discretă, când vine vorba de viața ei personală, aceasta a ales să distribuie pe rețelele de socializare câteva imagini de la marele eveniment, care a fost unul extrem de restrâns, doar cu personalele apropiate ale cuplului. Și, după cum și-a obișnuit deja publicul, proaspăta mireasă a ales să poarte o rochie atipică, în ziua cea mare, ținându-se departe de clasicul „alb” al rochiilor de mireasă. În acest sens, Anca Dumitra și-a surprins invitații, dar și actualul soț, printr-o rochie roșie, lungă, perfect mulată pe silueta ei. Fericirea radiază pe chipul actriței, care, oficial, formează o familie alături de iubitul ei.

Poate te interesează și: Anca Dumitra, drama care i-a umbrit fericirea. Nu și-a mai văzut frații de ani de zile. Poemul dedicat celor plecați în străinătate: De ce eu, o mamă bună, Simt că inima-mi sfărâmă?

 

Anca Dumitra, logodită în secret din luna august

Faptul că Anca Dumitra este extrem de discretă, cu privire la viața personală, nu mai este o noutate pentru nimeni. În vara acestui an, frumoasa actriță a fost cerută în căsătorie, fără ca nimeni să știe acest lucru. Cel care a dat-o pe aceasta de gol, la vremea aceea, a fost chiar Cătălin Măruță, care a avut-o invitată în cadrul emisiunii. Ceea ce a stârnit însă curiozitatea prezentatorului a fost un inel suspect, pe care aceasta îl purta pe deget. Atunci, soțul Andrei Măruță a pus-o pe actriță să clipească de două ori din ochi, dacă suspiciunile sale erau adevărate. Fără să stea prea mult pe gânduri, actrița a răspuns atunci afirmativ, fără să dea însă niciun detaliu cu privire la actualul ei partener de viață, în ciuda fanilor care sunt curioși și vor să știe cât mai multe detalii.

Citește și: Ce sacrificii ar putea face Anca Dumitra pentru un rol: „Mi-ar fi foarte ușor”. Actrița a recunoscut

 

Cine este soțul misterios al actriței

Dacă Anca Dumitra este iubită de publicul larg pentru interpretările senzaționale pe care a reușit să le facă, de-a lungul timpului, iubitul ei nu face parte din lumea artistică. Bărbatul este, la rândul lui, o persoană extrem de discretă, motiv pentru care cei doi preferă să-și țină relația departe de ochii lumii. Cu toate acestea, vedeta s-a afișat de câteva ori cu partenerul său, la anumite evenimente mondene. 

„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor. Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună de ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitul ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat', au povestit persoane din apropierea celor doi îndrăgostiți, potrivit viva.

Pe același subiect: Oracolul vedetelor. 20 de lucruri despre Anca Dumitra / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anca dumitra  casatorit  las fierbinti  relatie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel