Anca Lungu, reacție vehementă după ce Babasha a cântat alături de Coldplay: „Huiduielile sunt un indicator clar al nivelului la care ne situăm”
Data actualizării:
Data publicării:
Anca Lungu, fostă prezentatoare de știri la Antena 1, a reacționat vehement după incidentul controversat de la concertul Coldplay.

Peste 50 de mii de spectatori au luat cu asalt seara trecută Arena Națională din București. Totuși, unul dintre momentele speciale a stârnit un val de nemulțumire din partea celor prezenți. Formația Coldplay a susținut un concert în premieră la noi în țară, iar în deschiderea show-ului, Chris Martin l-a invitat pe scenă pe manelistul Babasha. Cu toate acestea, genul muzical nu a fost apreciat de public, iar la scurt timp artistul a fost fluierat și huiduit.

Anca Lungu, reacție vehementă după Babasha a cântat alături de Coldplay: „Huiduielile sunt un indicator clar al nivelului la care ne situăm”

Anca Lungu, fostă prezentatoare de știri la Antena 1, a reacționat vehement după momentul controversat de pe scenă. Vedeta a ținut să își exprime părerea în mediul online cu privire la atitudinea pe care au avut-o cei prezenți la concert. Ea consideră că huiduielile românilor reprezintă un indicator clar al nivelului la care ne situăm când vine vorba despre respect față de minorități.

Te-ar putea interesa și: Mihai Trăistariu a reacționat în scandalul momentului! Ce spune, după ce Babasha a fost fluierat la concertul Coldplay: „Era logic să fie huiduit”

„Ce s-a întâmplat aseară, pe scena de la Coldplay, a fost un test de toleranță și incluziune pe care românii l-au trecut cu “huo”. Huiduielile sunt un indicator clar al nivelului la care ne situăm când vine vorba despre respect față de minorități, fie ele și muzicale. Dacă niște artiști de talia celor de la Coldplay au făcut loc pe aceeași scenă unui artist întâlnit pe stradă, de o cu totul altă orientare muzicală, n-ar trebui să auzim maneaua, ci să vedem smerenia. Smerenia e o virtute care se câștigă greu și asta mă face să-i apreciez și mai mult pe artiștii britanici.

E ok să nu ne placă manelele și e la fel de ok să ne și placă. Și pot înțelege foarte bine de ce le plac manelele celor cărora le plac. Am văzut zilele trecute “La revedere, castelule”, un scurt metraj emoționant realizat de Alina Șerban. Vă recomand să vedeți filmul postat în două părți pe pagina sa și să înțelegeți că ce huiduim noi, e o sursă de bucurie pentru alții. 

Echipa filmului “Trei kilometri până la capătul lumii” a pășit recent pe covorul roșu de la Cannes având ca background muzical o manea. Au pășit cu fruntea sus și zâmbetul pe buze. Regizorul Emanuel Pârvu a ales maneaua ca fundal muzical pentru generic, iar eu încadrez gestul lui în aceeași categorie cu gestul celor de la Coldplay, mai ales că filmul tratează un alt subiect sensibil, cel al homofobiei. Cred că o să ne facem bine în ziua în care îi vom putea privi pe cei diferiți de noi fără judecată și superioritate, în ziua în care vom face pace cu cine suntem. Mai avem de crescut!”, a spus Anca Lungu în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Connect-R a răbufnit, după ce Babasha a fost huiduit pe Arena Națională: „Sub niciun context nu trebuie tratat cu o asemenea reacție”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anca Lungu (@anca.lungu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel