Anca Pandrea, de urgență la spital: ”Mi-au spus că era să mă piardă”. De ce are actrița corpul plin cu vânătăi
Data publicării:
Anca Pandrea se confruntă cu probleme serioase de sănătate, din cauza cărora a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

Anca Pandrea a trecut prin clipe de coșmar, după ce a ajuns de urgență la spital. Chiar dacă, inițial, nu a vrut să-și părăsească locuința, îndrăgita actrița nu a avut de ales, în cele din urmă, și a ajuns pe mâinile medicilor. Aceasta povestește cum pentru câteva momente a fost inconștientă și a crezut că va pierde lupta cu viața. Tot de la perfuzii și tratamente, soția regretatului Iurie Darie a rămas cu câteva vânătăi severe pe mână. Totodată, aceasta a dezvăluit și cine sunt persoanele care o vizitează frecvent și au grijă de ea.

„Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență. Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30. La un moment dat am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă. Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui. Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână, restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută.”, a mai povestit actrița, în exclusivitate pentru Click! 

Anca Pandrea, despre marele său regret. Ce dorință nu a putut să-i împlinească lui Iurie Darie înainte să se stingă

Anca Pandrea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme

Problemele de sănătate se țin lanț de actriță, care, din cauza acestora, a chemat de mai multe ori ambulanța în ultima vreme. Chiar dacă prietenele încearcă să o scoată din această stare de tristețe și încearcă să o facă să uite pentru câteva momente de probleme, invitând-o să meargă cu ele în diferite țări străine, actrița le-a refuzat de fiecare dată, invocând un motiv clar pentru asta.

„Am refuzat să plec în Anglia cu prietena mea, cu care am fost acum doi ani la Brașov. O altă prietenă e în Germania. Nu am cum să plec, să stau pe capul lor, cine știe ce mai pățesc cu problemele pe care le am. Am tot chemat ambulanța acasă în ultimul timp. Mi-e frică de căldură”, a declarat aceasta pentru impact.ro.

Anca Pandrea, dezvăluiri cutremurătoare. De NECREZUT ce a făcut cu trupul lui Iurie Darie la scurt timp după ce actorul a murit: „Atât de mult l-am iubit”

Anca Pandrea a aflat care este motivul pentru care leșină

Actrița a dezvăluit faptul că în prezent suferă de numeroase afecțiuni, leșinul fiind parte din ele. Totuși, aceasta a aflat, în cele din urmă, de ce se confruntă cu aceste stări, în urma mai multor investigații.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investigațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că trebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a mai spus aceasta.

Anca Pandrea susține că are legături paranormale cu Iurie Darie: Suntem un cuplu în continuare


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anca pandrea  probleme de sanatate  spital 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel