Anca Pandrea, dezvăluiri despre pensia pe care o primește de la stat. Cum se descurcă văduva lui Iurie Darie: "Ceea ce contează e că nu am ieșit în stradă, la cerșit..."
Data publicării:
Anca Pandrea a dezvăluit cum se descurcă cu pensia pe care o primește de la stat. 

Au trecut 10 ani, de la moartea lui Iurie Darie iar Anca Pandrea, cea care i-a stat alături o viață, este nevoită să înfrunte singură, pe mai departe, greutățile. Văduva neconsolată a marelui actor nu a trecut nici după atâta timp peste dispariția celui care a fost iubirea vieții ei. Și, de parcă toate acestea nu ar fi fost de ajuns, actrița se descurcă cu greu cu banii pe care îi primește de la stat. 

Anca Pandrea, dezvăluiri despre pensia pe care o primește de la stat

Recent, Anca Pandrea a vorbit despre ultima perioadă din viața ei, dar și despre pensia pe care o primește de la stat. Văduva lui Iurie Darie a recunoscut că are o doamnă care vine să o mai ajute la treburile gospodărești, lucru care o bucură enorm, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă. 

„Nu debordez de sănătate, dată fiind și vârsta pe care o am, și nici de bani. Dar nici nu mă plâng! Am sprijinul unei doamne care mă mai ajută la gătit și la făcut curat prin casă. În rest, puțini amici și rare motive de bucurie', afirmă Anca Pandrea pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Cât despre suma de bani pe care o primește din partea statului, vedeta nu a dat prea multe detalii, însă a ținut să precizeze că se descurcă cum poate. 

„Nu am stat niciodată să spun câți bani am din pensie și nici nu m-am plâns dacă sunt prea puțini sau prea mulți. Nu că ar fi! Dar, tot ceea ce contează e până la urmă că până astăzi nu am ieșit în stradă, la cerșit!', adaugă fosta soție a îndrăgitului actor Iurie Darie, potrivit sursei citate anterior.

Anca Pandrea vrea să revină pe scenă

Anca Pandrea a povestit că va juca în cadrul unui spectacol, ce va avea loc pe scena unui teatru din Brașov. Văduva lui Iurie Darie nu a dat mai multe detalii, însă a menționat faptul că așteaptă cu nerăbdare să apară din nou în fața publicului. 

„Am primit o propunere de a juca iar într-un spectacol, de data asta pe scena unui teatru din Brașov. Am acceptat cu multă încântare, dar nu pot oferi mai multe detalii în prezent. Pot însă să vă spun că aștept cu multă nerăbdare ca acest lucru să se producă!', a inidcat aceeași Anca Pandrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   anca pandrea  pensie 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel